Aslında buradaki okudugum yazılar kadar da başarılı bir oyku degil benimkisi ancak benim icin gercekten cok onemliydi.Oncelikle ben kucuklukten beri hep şişman bir kızdım.:2:liseye kadar kilolarım pek umrumda olmamıştı ama diyetmiş saglıklı beslenmeymiş bu tur şeyler bana hep uzaktı.Lise bitip universiteye gecince de ilk yıllarımda artık bir seyler yapma zamanım geldiğini duşundum durdum ama benim kilolarım hep artıyordu.ailemden uzak oldugum icin fast food dan uzak kalamıyordum,ev yemekleri hayal olunca saglıklı beslenme de uctu gitti.

Bir aya yakındır forumu takip ediyorum ve benim gibi şişman olan bir cok bayanın bu turlu cabalaması ve başarıları beni gaza getirdi gercekten.

Şu an universitede ucuncu yılım ve yaklasık bir hafta once okuldaki hocalarımdan bir bayanın laf arasında 'siz daha yirmili yaşlarda genc kızlarsınız,giyebileceginiz onca guzel elbise varken neden bu kilolar demesi beni cok incitti ama hırslandırdı da

.o gun cok duşundum bu sozleri,hatta o kadar duşundum ki ikiz cocuk dogurmuş yengemin incecik bir kadın olurken benim bu kadar şişman olmam gercekten benim icin uzucu.82 kilo olmak,karnının sarkması,basenlerinin gittikce kalınlasması,yeni aldıgım pantolonların hep bacak arasından yırtılmaya başlaması ve koca bir popo..İşte bunlar hic olmadıgı kadar cok gozume battı şu gunlerde.

Bende ne yaptım bir hafta icerisinde dersiniz, hergun sabahları (dersim olmadıgı gunlerde sabah,dersim oldugu gunlerde aksam) yuruyuse cıktım,parklardaki kondusyon aletleriyle calıştım

..Sabahları sırf spor olsun diye gelen yaşlı teyze ve amcalarla arkadaslık kurdum.

İclerinde en genci bendim.sabahları nesfit yedim ogle arası dersten gelince bir elma bir seftali aksam da yediden once yurt yemekhanesinde ne cıkıyorsa bir kase corba,biraz salata,belki birkac kasık pilav yada makarna.

ayrıca zayıflama kemeri aldım karnımın sarkmasını onlettim.simdi inanamıyorum cunku karnımda kas bile oluştu

bilmiyorum ne derece saglıklı bir diyet ama 42 kilo veren bayanın hikayesini okuduktan sonra gercekten bir azim geldi bana.Size su an bunca yazıyı okuttum ama ben bu bir hafta icinde sadece 2 kilo verdim ama bunu basarabildigimi gormek beni cok mutlu etti.Yeni uye oldugum icin buraya yazışım bir başlangıc olsun istedim ve umarım zayıfladıkca daha da yazacagım buraya..Umarım hepimiz incecik saglıklı bireyler oluruz,ve sizin de desteginize cok ihtiyacım var,şu kilolarımızdan kurtulalım bir an once..