merhabalar,buradaki diyet başarı oykulerini okudum ve benin gibi bu yola girmiş arkadaşlarla beraber zayıflamayı denemek istedim,şimdi kısaca kilosal hikayemi anlatayım

27 yasındayım universite yıllarında en cok geldiğim kg 70 di genelde 65 arası gezerdim,70 e geldiğim an akapunktur diyetisyene gider frenlemeye calışırdım. okul bitti,zor bi sınava hazırlandım 2 sene bu arada bi gun tartıya cıktım ki 84 kg olmuşum:2: ve o ara erkek arkadasım oldu,o beni bu halimle de seviyordu ama saglığın icin zayıfla diordu, nişanlanmaya karar verdik,cevremdeki herkes zayıfla diyordu annem kayınvalidem vs,ne sinir bozucu oldugunu siz duşunun,inat ettim beni zayıflamıycam size ne diyordum icimden.:18: 6 ay sonrada duğunumuz vardı,hemen bi akapunktra gttim gelinliği o halde giymeyecektim, ac yaşayarak 2 ayda 70 e indim.moralim cok duzelmişti cunku vucudum yuruyuşlerle toparlanmıştı gelinlikte soylemesi ayıp yakıştı

simdi yeni evliyiz fakat 4 ayda hem eşim hem kendim guzelce kilo aldık 2 gun once bi baktım 78 olmusum zaten pantolanlar sıkmaya başlamıştı ve ekmegi kestim su an 77,5 gosteriyor tartı hedefim yaza kadar 70 e inmek sonrasıda gelir inşallahihadi bakalım yardımlarınızı bekliorum hanımlar