Yıl 2011...Şubat ayı..55 kiloyum. Boyum 1,70. Doktorun teşhisine gore polikistik over hastasıyım.Glucophage kulanıyorum. O ay ilk kez ilacımı kullanmayı kendi insiyatifimle bırakıyorum ve kendiliğinden regl oluyorum. Derken yeni iş kurmanın kacınılmaz stresigiriyor devreye ve kilo almaya başlıyorum. Ertesi yıl şubat ayına kadar tam 60 kilo oluyorum. Polikistik over hastalarına umut olsun diye ozellikle soyluyorum denir ya cok kolay hamile kalamazlar diye ben cook kolay hamile kalıyorum.Darısı isteyen herkesin başınaaa
Doğuma 73 kiloyla gidiyorum.Hamileliğin ikinci yarısından itibaren kilo alışımı pek takmıyorum cunku şişen gobuşumle kendimi cok hem de cok beğeniyorum. Annelerin uzerinde boyle koruyucu bir kalkan oluyor mutlu ve guzel oluveriyor insan Hamileliğin ilk 3 ayında 6 kilo alıyorum bir oturuşta yarım kilo tahin helvasını yiyebiliyorum cunku gerci sonradan bakıyorum kızım da şeker gibi oluyor tahin helvalarını hapur hupur yediğime değdi diyorum
Doğumdan sonra eve geliyorum 69 kiloyum 4 kiloyu hastanede bırakmışım Ekmek ve tatlıyı kesiyorum ilk 2 ayda 60 kiloya duşuyorum. Bu arada yeni annelere bir hatırlatma benim bebeğim emmeyi bıratığı icin sutum kesildi sonradan ama sutu arttıran bol su ve sık sık goğusleri sağmak.5 litre su iciyor bol bol yeşillik yiyor ve inciri kaynatıp suyunu iciyordum.
2 aydan sonra kalori hesaplayarak kilo vermeye karar veriyorum ve istisnasız her gun yediklerimi bilgisayara kaydediyorum. Son donemde kendime bir dijitak mutfak tartısı alıp yediklerimi tartarak miktarlarını da hesaplıyorum bu arada goz kararı dene olgu gelişiyor ve dışarıda yemekte de zorlanmıyorum.
.............Veeee bebeğim 4 aylık olduğunda ben 55 kilo oluyorum
Hanımlar başarı oykumu yayınlamayı hayal ederek geldim bugunlere... Tek soyleyebileceğim İSTERSENİZ SİZ DE YAPABİLİRSİNİZ