Evet kızlar şimdi size nasıl zayıfladığımı anlatacağım.
İstanbul'a taşındığımızda hic dışarı cıkmıyordum. Surekli evde oturup abur cubur yerdim. Okulda da ekmek arası kofte, nugget, doner vs yerdim. Boyle boyle yaparak 60 kilodan tam 71 kiloya cıktım 1 sene icerisinde. Hic bir kıyafetin icine giremiyordum. 38 bedenken 42 bedene cıkmıştım. Gecen sene aklım başıma geldi ve diyet yapmaya karar verdim. Once dukan diyetini uygulayarak 3 kilo verdim ancak cok halsiz duştum ve 4.gununde bıraktım. Kafama gore diyetler uyguladım. Sabahları okula gec kaldığım icin kahvaltı yapamıyordum okulda biskuvi falan atıştırıyordum. Bir suru diyet yaptım kısa sure icerisinde bıraktım. Bitkisel yağları bile denedim. Evde bacak ve kalca icin hareketler yapıyordum. Bu arada ust tarafım 38, alt tarafım 42ydi.
Gecen yaz haftada 5 gun akşamları 1 saatlik yuruyuşe cıkıyordum. Jillian 30 day shreedi 20 gun yaptım sıkılıp bıraktım. Lahana corbası diyeti uyguladım. Değişik diyetler uyguladım. 1 senede anca 4 kilo verdim. Surekli kilo alıp verdiğim icin belimde ve yanlarımda catlaklar vardı. 1 senedir de kakao yağlı krem suruyorum o bolgelere ve gozle gorulmeyecek derecede azaldı.
Seren Serengil diyetini yaptım 20 gun ama bıraktım ve şu şekilde beslendim: sabah mısır gevreği, oğlen sebze yemeği, akşam annem ne yaparsa azıcık yiyordum. Yeşilcay ictim, kuru kayısı yedim.
Şuan 64 kiloyum ve cevremdekiler ne kadar zayıflamışsın diyorlar komşular, arkadaşlarım, akrabalarım... Şimdi ust tarafım 36, alt tarafım 38 beden. Ancak kalcam hala buyuk ve bacaklarım kalın (eskisi kadar değil) Onları nasıl eritebilirim? Ebru Şallı pilatesine başlamayı duşunuyorum. Selulitsavar dvdsiyle başlayacağım cunku selulitlerim de var biraz :26: Onun icin de 2 haftadır kabak lifiyle yosun sabununu kullanıyorum, umarım işe yarar...