Ben cok zayıftım bundan 1 sene once ne yesem kilo almıyordum.40 45 arasıydı kilom.Sonra ben birden bire 47 kilo oldum. Bu benim icin mutluluk vericiydi kilo almıştım.Ve kilom gayet normaldi. Ama sonra kilolar korkulu ruyam oldu. 1 ayda 55 kiloya cıktım birden bire. Kilo almak icin hic bir şey kullanmadım.
Tartım 2 kilo fazla tartığı 57 cıkıyordum. Hayatımda hic bu kadar kendimi mutsuz hissetmemiştim. Herkes cok kilo almışın diyordu. Sanki 100 kiloymuşum gibi davrandılar. O kilolu psikolojisini o zaman anladım. Ama 55 kiloydum. Ve insanları artık anlamıyordum. Niye bana bu kadar kilolu gibi davranıyorlardı? Zoruma gitmişti. Bundan 1 ay once kuzenim diyetisyene gitti. O 9 kilo verdi. Bende ondan diyet listesini aldım. Azim yaptım ve bu diyeti uyguladım. Sabahları 1 domates ,1 kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar peynir yedim. Oğle yemek yemek yerine meyve yedim. Akşamda 6 yemek kaşığı sebze yemeği yedim. Azimle o tartıda eski kilomu gorebilmek icin. Ve şu anda 2 kilo fazla tartan tartımda 57 cıkarken şimdi 53 le 52 kilo arasında gidip geliyorum. Mutluyum. Şimdi ise 2 kilo fazla tartan tartımda 49 kiloya gelmek istiyorum