Benim hayatım kilolarım yuzunden sıkıntılı gecti .... Fakat bunu pek fark edemedim daha doğrusu aklım bir turlu başıma gelmedi cocukken oldukca zayıfmışım fakat ilkokulun sonlarına doğru kilo alma seruvenim başlamış diye bilirim o gunleri dun gibi hatırlıyorum okadar utanıyodum ki kendimden vucudumdan dışarı cıkmak bile istemiyodum koşamıyodum benimle dalga gecip eğleniyorlardı ama benim bir turlu aklım başıma gelmiyordu ortaokul hayattımda laylaylom gecti hic birşeyi kafama takmıyo bana karşı denen onca lafı duyup yine bişey yapmıyodum.Fakat liseye gecince anladım yine sorsan ne yaptın diye yine bişey yapmadım cunku uşendim en yakın arkadaşım guzelleşmeye başladı bense aynı iştahla yemeye devam ediyordum dışarı cıkmak istemiyordum arkadaşım ise yeni cevreler edinip karşı cinsten cıkma teklifleri bile almaya başlamıştı bile benim arkadaşım bile yoktu lise 2 de de hic birşey yapmadım durmadan yedim yedim yedimmmm . lise 3 sınıfa gectiğimde ben niye boyleyim ya dedim ve internetten araştırmaya başladım oncesi ve sonrası resimlerine baktım ben niye yapamayım dedim ve zayıflama seruvenim başladı dahada devam ediyor hedef 60