Herkese merhabalar

resimlerimi yukleyip burada oykumu anlatmak icin hedeflediğim bir kilom vardı, şu anda o kiloya ulaştım ve buradan herkese hikayemi anlatıp, belkide umudunuzu hic kaybetmemeniz gerektiğini gostermek istedim. kendimi bildim bileli hep balık etliydim ama benim 83 kiloya cıkmam yurtdışında universiteye gitmem ve 3 ayda yaklaşık 10-12 kilo almamla oldu. 155 boyundayken 83 kiloya cıkmak kabus gibiydi. bu kadar kısa zamanda bu kadar cok kilo aldığım icin reglimde kesilmişti ve doktoruma kontrole gittiğim zaman en kısa zamanda kilo vermezsem, polikistik over ve insulin direnciyle karşı karşıya kalıcaktım. kendi kendime bir karar verdim ve okulum yaz tatiline girdiğinde hemen diyetisyene gittim. sporla beraber 74 kiloya duştum (2011 yazında). yaz tatilinde 2. sınıfa başladığımda yemekhaneden yemek yerine artık yemeklerimi kendim pişirmeye başladım. bu sayede 68 kiloya duştum (2011 eylulunden 2011 aralığına kadar). artık balıketli olsamda yinede eskisi kadar kotu gozukmuyordum, altım 42, ustum 40 bedendi. 2011 aralığından 2013 haziranına kadar yavaş bir şekilde 63 kiloya kadar duştum. 3 hafta oncede diyetisyenime geri gittim ve şu anda 2 kilo daha verip 61 kilo oldum ama 55i gorene kadar devam edeceğim buraya ozet olarak yazdım ama eğer başka sorularınız varsa seve seve cevaplarım. diyet destekle daha başarıya ulaşır )) herkese bol şans!!