sezen01'in başarı oykusu...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- sezen01'in başarı oykusu...
-
31-10-2022, 07:15:30merhaba canlarim ben 82 kilodan 59 kiloya dusmeyi basardim..4 ayda verdim bu kiloyu sabahlari 1 yemek kasigi zeytinyagi ve ustune 2 bardak ilik su ictim.zeytinyagi hem bagirsaklar icin mukemmel,hemde kolesterolu dusuruyor.kahvaltida salatalik domates cok kucuk bir parca peynir ve etimek.oglen ve aksamlari ise bol haslama sebzeler salata tabiki yagsiz, limonlu.aksam saat 6 dan sonra yemek yemedim hic.acikirsam ya havuc yada elma yedim.et olarak ben 4 ay boyunca kirmizi et yemedim ama balik ve tavugun beyaz kismini yedim.sekerli iceceklerin hicbirini icmedim.bu tur iceceklerde bol miktarda seker var.meyve olarakta muz,uzum,incir,hic yemedim.ama digerlerini bol bol yedim ve tabikide bol su.gezmeye giderken bile diyet ekmegimi yanimda goturdum ikramlardan hic yemedim:sm_cool: ve sonunda basardim gorenler tanimadi beni.bu arada 3 cocuk annesiyim ve bu kilolarin cogu dogumlardan kaldi.eger azim ederseniz verirsiniz onemli olan beyninize hukmetmeniz ben oyle yaptim..insallah bir yardimim olmusturr canlarimm..alkisalkisalkis