Merhaba arkadaşlar.
4 sene once 62 kilo ile hamile kaldım. Doğum yaptım 8 kilo aldım.Doğumdan snra lohusalık donemim ve emzirdiğim donem icerisinde 15 kilo daha alarak. 85e yukseldim. Zamanla ufak ufak alarak 90 kilo oldum. 3 sene boyunca denemedik diyet, spor, yağ, kur, karışım kalmadı beceremedim kilolarımı veremedim.
Sonra buradan bulduğum bir diyetle 10 kilo verdim 80 oldum sonra motor kazası gecirdim ve bıraktım 5 kilo geri aldım 85 oldum. ama bana sağladığı en buyuk alışkanlığı sonraları fark ettim. Gunde 3 bardak yeşilcay ve sabah 11de kuru incir ve ceviz.
Akupunktura başladım 3 ayda 10 kilo verdim 75 oldum. ama daha once verdiğim kilolardan farklı olarak bedensel inceldim 50 bedenden 42ye duştum farkında bile olmadan =) Hicbirşey uzerime olmadığından gardrobumu yeniledim. Haftanın 3 gunu cok duzenli olmasada mezdeke yaptım deli gibi dans ettim hem kilolarımdan kurtuldum hemde stres attım. Akupunkturuda doktorumun sorumsuzluğu sonucu bıraktım farkettimki akupunktur sdce psikolojik olrk beni desteklemiş. Yararı var elbetteki ama bana psikolojik etki ettiğine eminim. Kendi başıma kendi cabamla devam ediorum yoluma. Şimdi yaptıklarıma gelelim.
8,30 Sabah ofisime girer girmez 1 bardak yeşilcayımı iciorum poşet faaln diil yaprak haliyle cay demleme topu ile demliyorum.
Ardından yanımda kapta getirdiğim peynir domates cecil peyniri 1 dilim salam 3-4 zeytinim ve bazen 1 dilim kepek ekmek ile kahvaltımı yapıyorum. (siyah cayı şekersiz icemiorum maalesef ) ama yeşilcaya kesinlikle koymuorum.
11.00 ‘ de 1kuru incir 1-2 ceviz eşliğinde yeşilcayımı iciorum. Oğlene acıkmamamı sağlıyor.
12.00 oğlen, corba ve olan sulu yemekten yiorum ekmek yemiorum.
14.00 sade sutsuz şekersiz nescafe ile devam ediyorum. (yeni başladım ii gelio hoşlandım )
16.00 cayım geliyor ve vrsa form buskivisi kemiriorum yada yağsız yoğurt yiorum. (hatta gun icerisinde her fırsatta atıorum 1-2 kaşık ağzıma)
18.00 yağsız sutle nesfit yiorum. (akşam yemek yemememde inanılmaz etkili)
Eve gider gitmez yeşilcayımı iciorum lahana yağımı surup spora başlıorum. Hic ac olmuorum ama ac olsam bile spordan snra aclık fln kalmıo. Genellikle akşam yemek yemiorm cunku acıkmıorm bazende bir sulu yemek yada corba. Coğu zaman yağsız sutle nesfit yiorum.
İnanın yeşicay, kuru incir ve ceviz hayatınızda olduğu muddetce kilo almanız cok zor. Olanıda verirsiniz. Coğu zaman Haftasonları pizzalar İskenderler goturuorum elbet ama yukarıda yaptuklarımdanda asla şaşmıorum. Ha birde.. Pilavı, makarnayı ve beyaz ekmeği hayatımdan cıkardım.İnanın onlarsız hayat cok daha guzel. =) Şuan 74um ve yavaş yavaş veriyorum. Yeni aldığım paltolonlarda bol geliyor. Daralttırmaya veriyorum tekrar yenileyemem cunku yavaş yavş vermeye devam ediyorum.
Kilolarınız ile en kısa zamanda vedalaşmanız dileğiyle. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Kendinize iyi bakın hicbirşey sizden ve psikolojinizden onemli değill.
fazla kilolardan kurtulmak istiyorsanız bana kulak verinnn !
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- fazla kilolardan kurtulmak istiyorsanız bana kulak verinnn !