Merhaba benim adım Tuğce. 17 yaşındayım. Boyum 165. Bir sabah uyandım ve tartıya cıktığımda 77 kiloydum. O ana kadar kendimi hep zayıf hissediyordum. Tam 44 bedendim. Oturup ağladım. Sevdiğim cocuk bile bana kilolu olduğum icin ''senden iğreniyorum'' demişti. Bende inat ettim sen misin bana bunu diyen?? Hırs ettim ve diyet yaparak 23 kilo verdim bir sabah uyandım ki 54 kiloyum ve 36 bedenim! Aylardır da bu kilomu koruyorum cunku artık benim yaşam bicimim oldu. Boyle cok mutluyum. Tabi ki zor bi surecti ozellikle başlarda. Bana herkes sen 40 bedenden aşağı duşemezsin 65 kilo olsan yeter falan diyordu. Ama ben kimseyi dinlemedim. Sizde dinlemeyin. Ben 17 yaşında hic diyetisyene gitmeden başardım bunu. Sizler daha buyuksunuz daha rahat başarırsınız. Tabi ki annemin yardımıyla. Gunde 3 ana 3 ara olmak uzere 6 oğun yedim. Saatli olarak yedim. Yemeklerimi başlarda bi sure annem yaptı daha sonra yemeklerimi kendim yaptım. Arada odulumu verip kacamakta yaptım. Ama diyette olduğum gunlerde asla bozmadım. Her şeyin onemlisi hırs. Eğer yardım etmemi isteyen varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.