Lise donemlerimden beri polikistik over, insulin direnci birleşmesi ve surekli yeni yemekler deneme ve vazgecilmez damak tadım nedeniyle kilo aldım durdum.Buralara da defalarca bu son, bu defa vazgecmeyeceğim diye kac kere yazmışımdır kim bilir ?

Neyse..Bu defa hem kendi sağlığım icin, hem cevremdekilerin cenesini kapatmak icin, hem de sevdiğim adamın karşısına yazın cıktığımda onu şaşırtmak icin bir yolculuğa başlıyorum.
Bahane uretmemeye gayret ederek onumdeki 6 ayı en iyi bicimde değerlendirmeye calışacağım. Evdeki eliptik bisiklet balkondaki kullanılmayanlar koşesinden cıkıp ustunde ter atılmaya hazır hale geldi. Dumbeller da keza oyle

Dediğim gibi zayıflamak icin sebebim cok.. Adet duzensizlikleri, şekerimdeki dengesizlikler, cildimdeki bozukluklar 26 yaşımdan sonra geride kalsın, istediğim kıyafetlere rahatca sığabileyim istiyorum.. Vay be ne irade varmış diye insanlara ozenmektense kendi irademe sahip olmayı istiyorum. Yediklerimi ve gunluk aktivitelerimi gun gun yazmayı ve kendimi olcmeyi planlıyorum.
Yeni bir ben ortaya cıkarmayı planladığım bu 6 aylık surecte benimle birlikte olup destek verirseniz cok sevinirim..Hepinize sevgiler

Boyum:1.60
Kilom: 91.5