Boy:158
Baslangic:69
Suan:57
Zayiflamamdaki en buyuk 3 etkeni basitce soyle siraliyim:

*Kayin validemle birgun ikeada dagitilan kahveden ictik o gune kadar turkkahvesinden baska kahve icmemistim,digerlerini sevmiyordum.Neyse ictim eve geldigimde acayip midem bulandi 2 gun birsey yiyemedim istahim kapandi ki, beeeeennnnnniiiim istahimdillere destandir:26:Ogun farkettimki kahve bende tokluk hissi yaratiyordu.Yaklasik 1 yildir duzenli hergun sabah ac karnina bir bardak nescaffe iciyorum bir kahfe fincanina 1 tatli kasigi kahve ekliyorum sutsuz ve tabiki sekersiz beyanlar.Daha sonra bunu canim istediginde aksam yemeginden oncede icmeye basladim.Bu biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr!

*Ikincisi ise okulum yarim saatlik mesafede ilk zamanlar yuruyerek gidiyordum sonra bisikletle gittim okula yani gunde bir saat bisiklet surmus oldum.Bu ikiiiiiiiiiii

*Uucuncusu ise yeme seklimi degistirdim.Soyle ki;KKarbonitrati az tuketmeye calistim ama oyle cok ta dikkat etmedim ara ara kilom artarsa sabah lahvaltisini ertesi gun az yaptim gibi seylerrrr

Ve buyrun buda oncem sonram ilk olarak onceleri ben:

Eki Goruntule 1106518 Eki Goruntule 1106519
Eki Goruntule 1106528 Eki Goruntule 1106527

Ve sonralari ben

Eki Goruntule 1106530 Eki Goruntule 1106531 Eki Goruntule 1106532 Eki Goruntule 1106533