bundan 1 yıl once arkadaslarıma '' ben seneyede boyle gelirim 1 kilo bile veremem '' demişdim. Fakat ne kadar buyuk konustugumu aradan 3 ay gectiginde anladım. cocukluktan beri kilolu bir kızdım ve hic tartılmamısdım 20 yaşıma kadar yuzleşmek istemiyordum gerceklerle cunku. birgun tartıldım gordugum rakam 107 idi. ben 100 kilodan az oldugumu duşunurken sonuc 107 idi. tabikide uzuldum. 20 yaşındasın ve 100 kilodan fazlasın. kısır dongu halini coktan almısdı herşey benim icin. tartıldıkdan bi kac ay sonra kış mevsimine yaklastıgımız aylarda tvdeki kadın programının birinde haftada 3-4 kez diyetlerden, şişmanlıktan kilolardan bahsediliyordu yavas yavas bazı seyler benimde kafama yattı. diyete baslama fikrine alısıyordum aslında diyete başlamak benim icin zordu ama ilk gunden sonra o kadar da zor olmadıgını anladım

kasım aylarının sonunda başladıgım diyete nisan mayıs ayı gibi son verdim henuz istedigim kiloya gelememişdim fakat havaların ısınıyor olması benim hevesimi kacırmaya baslamısdı bu surec icinde 20 kilo verdim. 87 kilo ile son vermişdim diyete. aradan 3-4 ay gecdi gecen hafta tekrar tartıldım ve 3 kilo aldıgımı gordum uzulmedm tam tersi sevindim 3-4 ay boyunca eskisi gibi herşeyi yiyip iciyordum fakat sadece 3 kilo almısdım bekledigimden azdı

2 haftadır tekrar başladım diyete eskisinden daha sıkı tutuyorum ipin ucunu hatta benimle birlikte zayıflamaya calısan arkadasım ve kardeşimde var imkansız mı bilmiyorum ama istedigim kilo 60 kilo olmak..
bunun icin 30 kilo daha vermem gerekiyor 1 kilo 1 gram veremeyecegimi duşunen ben 20 vermişsem 30u da veririm diye duşunuyorum