Merhabalar bayanlar

Oncelikle siteye yen uye olduğum icin doğru bir başlık actım mı, benzeri var mıydı bilemiyorum..
Benim bu siteye uye olmaktaki amacım oncelikli olarak kilo veren insanların deneyimlerinden yararlanmaktı.
Acıkcası hayatım boyunca hicbir zaman zayıf hicbir zaman da cok şişman olmadım ama bir 10 kilom var ki, arada gidip arada vucuduma yapışıp beni rahatsız eden..
Şu anda da boyle bir donemdeyim, yapışıp gitmeyen 10 kilo fazlam var, aslında 8 bile yeterli ama fazla verilen kilo da iyidir tabi 2 hafta sonrası icin bir planım var ve su kaybı bile olacaksa da kısa vadede maksimum verebileceğim kiloyu vermek istiyorum. Bunun icin ceşitli şok diyetler var, ama tabi referansla ilerlemek zaman kazandırır diye duşundum
Bu konu ile ilgili de cok fazla başlık var evet ama benim asıl isteğim ve sanırım herkesin de işine yarayabilecek yeni bir başlık acmak.. İceriğinde; sadece yapılan rejim ve iceriği, verilen kilo ve suresi ile ilgili bilgilendirme olsun.. cunku diğer başlıklarda biraz muhabbet, hatır gonul sorma vs. ile 500-600 sayfa ilerlemiş oluyor ve acıkcası aradığını bulmakta zorlanıyor insan. ya da bende bu diyeti uyguladım şu kadar kilo verdim diyenleri 500 sayfa icinde bulmak, bunca başlık arasında zaman alıyor, hatta bulamadan yoruyor.

Bu nedenle boyle bir başlık acılsa fena olmaz, hatta işe yarar, herkes aradığına kolayca ulaşır diye duşundum.
Umarım hepimizin işine yarar bir başlık olur