Nilliy Başarı Oykusu
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Nilliy Başarı Oykusu
-
31-10-2022, 06:56:09Merhabaa 17 yaşındayım bundan 3 sene once liseye gectiğim sırada 76 kiloyu gormuştum tartıyla ve aynalarla pek aram yoktu hoş aynaya baksamda kendimi zayıf gorur kiloma elestirirde bulunan insanların kor olduklarını dusunurdum etrafın soylediklerini pek kÂle almazdım taa ki 8. Sınıfta mezuniyet zamanı gelip catincaya kadar butun arkadaşlarım muhteşem fizikleriyle beğendikleri elbiseler arasında secim yapmaya calışırken ben bedenime gore bi elbise bulabilmenin derdindeydim tabiki hic beğenmediğim ama giymek zorunda olduğum bi elbise ile gidip torenin hemen arkasından orayı terk ettim yaz tatilinin arkasından liseye başladığımda 73 kiloydum dış gorunusumden cekindigim icin hep sessiz sakin icine kapanık biri olmuştum lisedeyken okula adapte olamadigim icin stresten dolayı ilk hafta 6 kilo verip 67 kiloya duşmustum ve lise birinci sınıfı 65 67 kilo arasında gidip gelerek tamamladıktan sonra yaz doneminde 59 kiloya kadar duştum sonra kendime ufak ufak hedefler koyarak o kilolar arasında gidip gelmeye başladım ve şuan 53 kiloyum kilo verirken istediğim her şeyi yedim cips cikolata pizza hamburger gibi seyleri tamamen hayatımdan cıkartmadım sadece dengeleyerek yemeye ozen gosterdim aksam 7 den sonra yemek yememeye calıştım şimdi eski arkadaşlarımla karşılaştıgımda iltifatlarını duymak beni cok mutlu ediyo kilolu olan herkesin yaşaması gereken bi ego tatmin yontemi yani kilolu olduğunuz donemde sizinle dalga gecen herkese guzel bi ders vermiş olmak da ayrı bi mutluluk...