Merhabalar

Ben Ece 16 yaşındayım.1,5 yıl oncesine kadar 60 kiloydum.Cok ağır bir grip gecirdim gripten sonra 3 kilo zayıflamıştım 57 kiloydum.Cok kiloluydum hep.Birgun sabah kalktım bilgisayarı actım.Bi siteye girmiştim,sitede reklamlar bolumunde zayıflamak icin tıklayın yazısını gorur gormez tıkladım o yazıya.Sağlıklı zayıflamak hakkında bir suru bilgi vardı.Pek kafama takmadım amaaaann bana ne ya zayıflayacak değilim ki zaten diye duşundum.Ertesi gun sabah uyanınca kilomu duşunmeye başladım.Omur boyu şişman yaşamanın bana gore olmadığını oğrendim.İlk once "ŞOK" diyetleri uygulamaya başladım.Tabikiiiiiii sonuc aynı,, kilo veremedim

Uzun bir sure araştırma yaptıktan sonra bu siteyi buldum.Diyet başarı oykulerini okumaya başladım.Onlar yaptı,ben neden yapmayayım ki diye duşundum.Sonunda kendi diyetimi kendimin hazırlamam gerektiğini fark ettim.Vazgecmem gereken bircok şey vardııı........................................... ............. cikolatalar,pastalar.. İlk 1 hafta benim icin cok zordu.Sonradan alıştım zaten.Gelelim ne yaptığıma

*Bitter cikolata haric tatlı tuketmedim.Hergun 25 gram bitter cikolata yiyorum.Bitter cikolata kilo aldırmaz,aksine zayıflatır.
*Sabah kahvaltımda 1 adet yumurta , 1 dilim kepekli ekmek uzerine tereyağı surup 1 dilim beyaz peynir yiyorum,cayı şekerli iciyorum.Bazende meyveli musli yiyorum.Kahvaltımı haftaici saat 7:20-de haftasonları ise 11:00 civarında yapıyorum.
*Haftaici saat 11:10-da araoğun olarak 25 gram bitter cikolata yiyorum.Haftasonları araoğun yemiyorum(sabah kahvaltısından 2-3 saat sonra oğlen yemeğimi yiyorum.)
* saat 14:00 -da oğlen yemeğimi yiyorum.Oğlen yemeğinde istediğim yemeği yiyorum tabiki sınırlı miktarda ve domates tuketiyorum
*İkindi oğunumu saat 4-5 civarında yapıyorum.15 badem ve 1 elma tuketiyorum.Evde badem olmadığı zamanlardada 2 adet elma yiyorum veya 2 adet nar.
*Akşam yemeğinide saat 8de yiyorum.1 dilim kepekli ekmeğin uzerinde 1 dilim kaşar peyniri yiyorum.
*Saat 10-da bir bardak light sut iciyorum.
Sonuc olarak 48 kiloyum ve boyumda 1.65 , seruvenim hala devam ediyorum hedefim 40 kilo