110 kilodan 63 kiloya gecen sene 10 ayda basladigim diyet ile basardim tabi bu yeterli bir sey degil hedefim 49 kiloya dusmek onun icinde iki ayim kaldi iki ay sonra yeni resimlerimi paylasacagim nasil zayifladigima gelince ondan once bir hikayesi var elbette aslinda boyle sisman bir insan degildim 2008 yilindan itibaren kilo almaya basladim buda dengesiz bir beslenme sayesinde oldu gece yarisi aclik kirizlerim yemek yerken cok mutlu oldugumu fark ediyordum taki eski kiyafetlerim ustume olmadigini anladigim ana kadar oldu o ana kadar kendimi sanki eski kilomda fark ediyordum boyle hissediyordum bir gun insanlar tarafindan sisman diye alay edilince karar verdim boyle gitmez birseyler yanlis gidiyordu ve ben yedigim yemeklerin aninda mutlu iken yemek yedikden sonra pismanlik duyuyordum ilk anlar cok zorlandim bunalima girdigimi soyluyebilirim ancak zayifladikca kendime olan guvenim artmaya basladi hersey iradede basliyor iradede bitiyor yeterki kendimize guvenelim ben bu guveni zayifladikca mutlu oldugumu fark ettim 3 ay sonra istedigim hedef 49 dusdugumde resim paylasmaya devam edecegim