Herkese merhaba,
Ben 3 sene once universite 2. sınıftayken ve 98 kiloyken okula gitmek icin dolmuşa bindim. Coook yakışıklı bir cocuk bindi bir sure sonra.cocuk bi kac kere bana dondu baktı, benim de hoşuma gitti nedense. Halbuki aptal kadın duşunsene senin gibi bi şişkoya boyle bi cocuk nasıl baksın! Bi anda şimşekler caktı beynimde! ASLA Bİ SEVGİLİM OLAMAYACAK, ASLA BİRİNİN ELİNİ TUTUP GEZEMEYECEKTİM!
O gun karar verdim, ve rejime başladım. Yaklaşık 6 ay sonunda 30 kilo verdim.
Şimdi siz o 6 ayın nasıl gectiğinden bahsetmek istiyorum. Umarım birilerine faydası olur...

Oncelikle sporsuz bir diyeti asla duşunmedim. Koca popomu kaldırıp hareket etmem gerekiyodu biliyorum. Hem yalnız, hem mutsuz hem de cirkindim. Bi de kilolarımla barışık havası ciziyordum kendime ki sormayın!
LUTFEN KENDİNİZİ KALDIRMAYIN, KİMSE KİLOLARIYLA BARIŞIK OLAMAZ!!:mymeka:
İnanın spor dıında beni zorlayan bi şey olmadı cunku hic ac kalmadım. Evde ne piştiyse ondan yedim, ama porsiynlarımı kuculterek. Ekmek yemeyi kestim akşam yemeğinde, sadece kahvaltıda 3dilim falan o da kepek ekmek.
Kızartma ve abur cubursa benim icin sadece 2 haftada bir falan 1-2 lokma yediğim bi şeydi.
Evde kızartma yapıldığı zaman ya odama kacıp odamda bi tabak corba ictim, ya da dışarda yemek yedim.
Bol bol su ictim, şişemi yanımdan ayırmıyordum resmen. Tabi surekli de tuvaletteydim o kadarına da dayanmam gerekiyordu.
Kahvaltılarımda bol domates salatalık ve maydonoz yedim. Gunde nerdeyse 1 bağ maydonozu limonlayıp yerdim, o da cok faydalıymış, vucudu toksinlerden arındırmak gibi bir ozelliği varmış.
Oğlen okuldaydım, mecburen hazır yemek yedim ama onun da bi dozu vardı. Tavuk ızgara, corba, kofte gibi şeylerle karnımı doyurdum.
Duşunuyorum da başka bi şey yaptım mı diye... Hayır! Sadece sağlıksız şeyleri yemeyi bıraktım, asla ac kalmadım. Ozel diyet yemekleri hazırlamadım, form biskuvileri asla yemedim!!!
Şimdi 66-68 kilo arasında gidip geliyorum, biraz daha verebilsem keşke..
Gerci boyum uzun 175 cm bayağı hoş bi hatun oldum cıktım, ama balık etliyim hala asla ince olamayacağımı biliyorum! Canım sağolsun ben elimden geleni yaptım.

Siz de elinizden geleni yapın olmuyorsa o zaman oturup uzulun!!

Hem surekli tıkınarak hem de aynanın karşısına gecmekten, tartıya cıkmaktan korkarak bu hayat gecmez.
İnanın değişecekleri hayal bile edemiyorsunuz şu an!

Kolay gelsin