İnanıyorum ki burdaki bir cok insan benden buyuk cunku 17 yaşındayım Ben sadece yardımcı olabilirim diye paylaşmak istedim.Ekimin 13nde kendimce karara vardım artık bunu aşmalıydım ve yapmalıydım zaten hayatımın boyunca tombiş bir kızdım doğduğumda bile Daha sonra spora başladım lisedeyken baya bir zayıfladım 10.sınıfım iğrencti ve inanın berbat bir yıldı hem bolum dersi hem kultur dersleri ustume cığ gibi birikmişti canım sıkılıyordu bu duruma eve geliyodum saat 4te kocaman bir tost ve direk yatağa boylelikle koca bir 6 ayı bitirdim. Baktım ki vucudum elden gidiyor zaten ince belliydim basenlerim almış başını gidiyor iğrenc gorunuyordum aynadan tiksinmiştim.Tartıya cıkma vaktiydi cok zordu moral tavan yapmıştı cıktım ve 92 canım burnumdaydı bir an once bu durumu halletmeliydim zaten bu siteye sac bakımım icin giriyordum birde diyete bakayım dedim ve isvec diyetini gordum tam bana goreydi tam ağlamadım felan cunku bunu yapabilirdim. et tuketmiyodum sevmem zaten elimi dokunmam tek sorunum ekmeği cok yememdi diyetimde ekmek yoktu bunu 1 gunde hallettim ve tamamen kestim. O diyeti gunu gunune yaptım okuluma yuruyerek gidip geldim sabahın 6.30da. gece yatmadan once sporumu yaptım bolgeseldi bacak icin. Squattı mekikti hepsini yaptım yeri geldi cikolatamıda yedim kekide annemin nefis boreklerinide. Ama abaartmadım bol bol su ictim okula 3 şişe su goturdum oturduğum yerde ictim. İlk 2 ayda 5 kilo verdim anca gec olup kalıcı olcaktı onemliydi benim icin.Aradan 40 gun gecti ve tartıya cıktım ve bir 4 kilo daha Sevincten oldum keşke daha once yapsaydıım bacaklarım zayıfladı belim baya inceldi yuzum kuculdu veeee daha 60ı gormem lazım bunu yapabilirim isteyince her şey oluyor kafanızda bitirin her şeyi kimseyi onemsemeyin sadece kendiniz icin yapın optum kendinize iyi bakııın