Bu benim hikayem.
Bu sabah yaklaşık 1 haftadır cıkmadığım tartıya cıkınca 2 kilo almış olduğumu gordum tartıda 108,5 kg gorunce kan beynime sıcramış gibi hissettim bundan 1 yıl once 113kg ile diyetisyene gittiğimde bir sure yaptığım diyetle 104 kg ye kadar duşmuştum 104 105 oldu 106 oldu ve sonunda dikkat etmeyince tekrar bu kiloya cıktım.

Aslında ben hani şu balık etli denilen cinstendim omrum boyunca ta ki 18 yaşında bir aşk hikayesi yuzunden 90 kilodan 62 kiloya duşene kadar, o zaman başarmıştım cunku bir amac edinmiştim kendime sonra universite icin geldiğim şehirde eşimle tanıştım ve evlendim 23 yaşında hamile kaldığımda 68 kiloydum 9 ay sonra doğum yaptığımdaysa 118 kilo. Evet şaka değil tam 50 kilo aldım ve o gunden bu yana kilo vermek icin bir cok şeyi denediysem de ne yazık ki 100 kilonun altına duşemedim sadece bir kere 99 u gordum kilolu bayanlar bilirler sanki o 99 psikolojik sınırdır insanın hayatında, ne yazık ki tum girişimlerim başarısız oldu ama şu an icimde inanılmaz bir istek var sanki 18 yaşındaki Burcu'nun isteği geri geldi. Oncelikle neden kilo vermek istiyorum aslına bakarsanız tum o yalanlar benim de hayatımda var eşim beni beğeniyor... ben boyle de guzelim... kilo versem ne olacak ki zaten sağlığım iyi falan... vs vs... kesinlikle ve kesinlikle şu anda bu yalanlarla yuzleşmiş durumdayım ben kilolarımla mutlu falan değilimmmmmmm bir kıyafet almaya gittiğimde 44 bedenden yukarısını bulamayınca yaşadığım o can sıkıntısını benden başka kimse bilemez...

Sağlığım yerinde safsatası da hikaye kilo aldıktan sonra safra kesesi ameliyatı olan ben, mide fıtığı olan ben ve daha da acısı doktorun ani kilo alımına bağlı bunlar demesi... Hafta sonu gittiğim sınav binasında 3. kata tıkana tıkana ıhlaya ıhlaya nasıl cıktığımı da ben bilirim... Ama kendime cok inanıyorum bu sefer farklı cok hissediyorum.. O yuzden de konumu buraya actım diyet başarı hikayeleri gunbegun paylaşmak istiyorum sizlerle cunku biliyorum birlikten kuvvet doğar kendi kendime karar verdim 27 şubatta 103 kiloyu gormuş olacağım diye ... Gunbe gun sizlerle paylaşmak istiyorum ne yiyip ne ictiğim ama tıkandığım yerlerde de sizlerin bana kucucuk bir mesajı hatırlatma olacak biliyorum.

Dedim ya bu benim hikayem ve ben bunu başaracağım, hissediyorum, biliyorum ve en onemlisi bu sefer İNANIYORUM!!!