slm ben agustosta dukana başladım ilk 4 ayda 20 kg verdim daha sonra 3 kgde kacamaklarım yuzunden 2 ayda verdim suan 1 aydır gucteyim birkac kacamak arka arkaya yapınca ve saf protein gunlrini aksatınca 3 haftadır +2 kg deyim.bende motive amaclı resim ekliyorum spor yapamadım 2 ay duzenli yuruyuş yaptım sonrası havalar soguyunca cocugumla dışarı cıkamadım.şuan tek sorunum gobek 56 kgdeyim.keske sihirli bir degnek olsa gobegimden kurtulsam bu arada 36 bedenim ama gobegim 36 beden degil malasef.yaz gelice gobegim icin hareket yapıcam.size hamilelik oncesi resmimi de koyacagım.ozaman şu halimden belim daha inceydi benim gobek sezeryan dogum sonrası kgler sonucu ve sezeryanın etksi.arkadaşlar kglerden kurtulun bedeninizi yaglardan arındırın ozgurleştirin bol eksiler sizlere...yarını beklemeyin bir adım atın başlayın.kilo aldıgımda herkes moralimi bozmuştu yuzume cok vuranlar beni incitenler olmuştu.şuanda o kişiler bana yeter artık zayıflama hasta olucaksın diyor....ilk resim dogum oncesi sonraki dogum sonrası ve şuan.birde sarkık gobegim var foto ekledim bunu.moralimi biraz bozuyor ama giyside belli degil.suan belim 76 cm.umarım 70 cmye inecektir.bu ilk resimde belim 63 cm idi sanırım..
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.