oss nın verdıgı stresle 13 15 kılo almıstım 2 3 yılda berbat bı goruntum vardı.tıp kazandıktan sonra dedım kı evet sınavı basardık o zor sınavı bıle kazanabılyorum yağlarımdan mı korkacam

1 bucuk ay bayunca aşırı su tuketimi ve herseyden az,ozellıkle aksamları tek bı lokma koymadım agzıma.tatlıda yıyordum ama tabaga dalmadan sadece 1 catal yada aksam yemeklerı herseyden yıyordum ama 1 yada 2 kasık.hıc spor yapmadım ah keske yapsaydım 1 ay once basladım spora.gunde 4 km yuruyorum otobuse bınmek yerıne okula yuruyerek gıdıyorum60 kıloydum spora baslamadan once 2 haftada yıyeceklerımden taviz veromeden 58 e duştum.arada bı fitness e gıdyorum.zayıflarken olusan sarkmıs derılerımden ve selulitlerimden kurtulmaya basladım
demek ıstedıgım şu ki,zayıflamak 1 yada 2 aylık bısey degıl.hayatınız boyunca dıkkat edeceksınız yedıklerınıze.ve sureklı spora devam edeceksınız.zaten ıdeal kılonuza ulastıktan sonra fazlasını kendınız ıstemıyorsunuz.kulaktan dolma dıyet lıstelerıne ınanmayın KENDINIZIN DIYETISYENI OLUN