20 yaşındayım. Universite oğrencisiyim. Genelde yurtta kalanlar kilo veremediğinden şikayetcidir ama ben yurtta kaldığım sure icinde verdim ve benim icin duşunduğumden cok daha kolay oldu

Oncelikle kilo vermeden onceki beslenme duzenimden bahsedeyim de nasıl bu kadar hızlı verdiğimi anlayın
Ben hic su icmezdim. Su benim icin 3-4 gunde bir akla gelirse bir bardak iceyim bari denilen bir icecekti.
Cikolata vazgecilmezimdi tabi ki Gunde 3-4 tane yerdim hem de yanına latteyle.
Ekmeği cok aramazdım ama tuz ve şekeri cok bol tuketirdim.
Yediğim saate de hic dikkat etmezdim. Eğer acıktıysam gecenin 12 sinde bile yurda pizza soylerdim.

Sonunda bir gece 3 gibi kızlarla acıktık yine. Makarna yapalım dedik. Bol yağlı bol salcalı. Hemen ocağın yanındaki tartı gozume ilişti. Tartıldım. O an kendime neler yaptığımı anladım cunku 89.9 cıkmıştım.

1 hafta sonra ara tatile girdik ve ben hemen araştırmalara koyuldum. Ara oğun nedir, ne yenir, kalori hesabı nasıl yapılır, spordan once ve sonra ne yenir vs. Annem ve sevgilim hehe diyip gectiler her zamanki girişimlerimden sandılar.

Yurda donduğumde mart ayının sonlarına doğru başladım.
Her gun 1 - 1 bucuk saat yuruyuşumu kesinlikle yaptım. Yuruyuşlerden yarım saat once yeşilcay ictim cunku kalori yakımını hızlandırıyormuş.
Yuruyuşlerden sonra yaklaşık 40 dk hicbir şey yemedim bir tek su ictim.
Ekmeği normalde de aramazdım ama hic yememek olmaz diye sabah kahvaltılarında 2 dilim yedim ( kepek veya tam buğday)
İlk zamanlardaki hırsımdan dolayı cikolatayı adet donemlerimde bile yemedim yaklaşık 2 bucuk ay. Ama daha sonra 2 haftada bir kere yemeye başladım. Cikolata veya dondurma yediğim gunler akşam yemeğinde sadece bir corba icip kalktım.
Suyu 2 bucuk litre ictim her gun. Alışkanlık haline getirebildim sonunda.
Pilavı makarnayı tamamen cıkardım. Haftada bir 1-2 kaşık yedim arasıra.
Ara oğunlerimi hic aksatmadım. Cantamda taşıdım. Saatini hic gecirmedim.
Akşam 6 dan sonra yemeyi kestim. Yemekhanede pilav makarna varsa almadım. Bir tek corba ve yemekten yarım porsiyon yedim. Ekmek kullanmadım oğlen ve akşam.
Sabah uyandığımda kahvaltıdan 15 dk once kayısımı ve ılık suyumu ictim.
Ve en cok kiloyu ilk ay verdim.
Ben dayanamayıp her sabah tartılıyodum ama kalori hesabı yaptığım icin her sabah 100-200 gram azalmış oluyordu zaten. Rakamların duştuğunu gurdukce heveslendim ve Ramazanda'da cok kacırmadım ipin ucunu. 2 kilo verdim. ve gorduğum son rakam 67 Şimdiki hedefim 55. Bana katılabilirsiniz

-Merhaba kızlar, oykumu guncellemek istedim cunku artık 59.3 kiloyum
67 den sonra Karatay Diyetini uygulamaya başladım. Yurtta olduğum icin tam anlamıyla uyduğum soylenemez. Ancak leptinin calışmasına izin vermek, oğun aralarını uzun tutmak, ekmek yerine ceviz yemek gibi konularına cok iyi uydum şimdiki hedefim 50, duşurdum biraz daha)

ilk hallerim;

buraya ilk geldiğimdeki halim;

bu da şimdiki halim;

55 kiloya indiğimde yeni fotoğraf ekleyeceğim.