evet arkadaşlar 20 yaşındayım be 165 boyum var kilom ise 70 di. Tabi en son 70 di sevgilimle yani şuan eşim tanıştığımda 55 kilo civarındaydım. Boyum cok uzun olmadığı icin aldığım kilo hemen beni şişirdi . Kendimi yuruyen konserve gibi hissediyordum ve tartıya cıkmıyordum . Sevgilimde artık zayıfla demeye başladı ve anladım ki artık zayıflamalıyım cunku git gide kilo almaya devam ediyordum. Bugun kendi kendime zayıflicam dedim ve diyete başladım. Hicbir şekilde diyetisyene gitmedim diyet listesi oluşturmadım ve yuruyuş yapmadım . Sadece kalori hesaplaması yaptım . Tatlıyı , abur cuburu ve asitli icecekleri tamamen hayatımdan cıkardım . Akşam 8 sen sonra meyvede dahil hicbirşey yemedim ve gunde aldığım kalori asla 1100 kalori gecmedi coğu Zaman da 800 kaloriyle dengeledim . 800 kalori demek neredeyse bir tabak pilav demek ama ben cok fazla meyve ve sebze tukettiğim icin gayet doydum. Akşamlar sadece basen eritme hareketleri yaptım gunde 15 dakika civarı. Cunku basenlerim biraz geniş

bazı Zaman'lar cok fazla acıktım ve acıktığım Zaman'larda surekli su ictim . Bol bol kahve ve Yeşilcay tukettim. Ve 1 bucuk ayda 16 kilo verdim

diyeti bıraktıktan sonra normal hayatıma geri dondum tatlı olsun ekmek olsun cok kısmadım sadece akşam yemek yemedim . Şuan 56 kiloyum ve diyeti bırakalı 5 ay oldu kilo almadım. Duzensiz ve aniden kilo verdiğim icin hemen alırsın laflarını cok duydum acmayanı nerde ? Ve size en buyuk tavsiyem sade soda asla tuketmeyin kalorisi sıfır ama midedeki yemeği tamamen eritiyor ve acıktırıyor