Opr.Dr. Recep Aktimur hocama ameliyat olup bende başarı hikayeme başladım..
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Opr.Dr. Recep Aktimur hocama ameliyat olup bende başarı hikayeme başladım..
-
31-10-2022, 06:49:30Merhaba Kk uyeleri kaderdaşları sonunda azmettim ve bende başardım. Cocukluğumdan beri hep kiloluydum hic zayıf olmadım. Bircok diyetler, kurler, mamalar, haplar ve spor denedim ama veremedim. 2013 Tokat'ta başlayan ameliyat olma surecim doktorumun hastalarını bırakıp başka şehire gecmesiyle son buldu. Bu sene Samsun da buldugum Recep beye başvurdum. Ben hayatımda boyle bir doktorla tanışmadım. İlgisi alakası hastası ile diyalogu bu kadar kaliteli bir doktor yok. İşlemlerim bitti ve 1 hafta sonra ameliyat oldum. Ben ki 137 den aşağı kiloya hic inmedim. 6 gunde 12 kg gitti 1 ayda 10 kg gitti tabiki benim ihmalim yuruyuş yapamadım. Daha fazla giderdi. 22 yaşındayım ve kaliteli sağlıklı bir hayat beni bekliyor. Allah'ım Recep hocadan razı olsun. 6 ay sonrada hikayemin geri kalanı olarak before after resmimi yukleyecegim. Rabbim isteyen ve azmeden herkese nasip etsin. Recep hocam gibi bir doktoru inşallah.. Başarı hikayemin kahramanı biricik doktorumun resminide koymak istedim. Rabbim doktorumu ve ailesini korusun.. yeni bir hayat isteyenlerin karşısına cıkarsın.. Eksilen kilolarımla cok mutluyumm..