Merhaba arkadaşlar kısaca size kilo verme surecimi anlatayım bundan 1 bucuk sene once doğum yaptım hamile kalmadan once de diyet yapmıştım ve yaklaşık 8 10 kilo vermiştim ama sağlıksız bi diyet yaptığım verdiğim kiloları geri aldm 51 kiloydum diyeti solandrdığmda sonra 58 e kadar cıkp hamile kaldım ve sonra da 84 kiloyla doğuma girdim cıktığımda 72 kiloydum ve lohusalığın ve emzirmenin verdiği gazla son hızla yemeye devam ettim gecelere kadar yiyordum karnım tok olsa bile canım bişeyler yemek istiyordu ve hicte tartılmıyordum sonunda kaynanamgilin orda dur bi tartılıyım acaba kac kiloyum diye tartıya bi cıktım 68 falan bekliyordum bi baktım 75 kiloyum o anda diyet yapmaya karar verdim zaten bi şeyi kafama koyduktan sonra hedefime ulaşmadan durmam porsiyonlarımı azalttım yemekleri cok az yağlı yaptım kendi capımda spor yaptm ama duzenli değil bi sure sonra kalori saymaya başladm vee 62ye kadar duştum 1000 1200 kaloriyi gecmedim hala kalori sayıyorum hedefim 57 olmak ve sporla vucudumu şekle sokmak işte boyle uzun oldu ama kusura bakmayn sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevaplarm ve geri kalan 3 5 kilosu olan varsa tecrubelerimizi paylaşarak birlikte kurtulalım son kilolarmzdan

...................
aradannn uzuuun zaman gecti ve ben emelime ulaştm artk 55 kiloyum tam 20 kilo verdim mutluyum hafifim zayıfım sıra sizde sakın gec kalmayın
......,...,............
Aradan yine uzuuuun zaman gecti tekrar guncellemek istiyorum kilomu 52 kiloyum ve kilomu koruyorum mutluyum hafififim zayifimmmmmmmmmm