herbalife ile zayıflama hikayem
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- herbalife ile zayıflama hikayem
-
31-10-2022, 06:48:52merhaba arkadaslar. ben 24 yasındayım ve 1 yasına kızım var rabbim bagıslasın cumlemizinkini benimkiuyle insallah. dogumdan sonra cok kilo aldım ve tam 90 kloydum ustelik boyumda kısa cok kotu bir goruntuydu. herkes cok kilo aldın soyle boyle deyip duruyodu. ama herkesten cok ben kendime bakınca yaslı bi kadın vucudu goruyodum esim bisey demiyordu ama ben cok rahatsız oluyodum. 55 kilo ile evlenen ben tam 90 kilo olmustum
karar verdim artık diyete bebisim de buyudu cok suku ek gıdaya gectik anne sutu alımı azaldı bende diyete basladım ama gorseniz neler yapıyrum gunde 3 litre ne 5 litreye yakın su iciyodm ama yok vucut o kadar yag baglamıski ictigim suda odem oluyodu neyse baktım veremiyorum olmuyo yani ne yaptıysam sonra ozlem diye bi arkadasm var allah bin kere razı olsun bana herbalifeyi onerdi yok dedim kullanmam dedim bunlar zararlı dedim ama yok bi yandanda kullanıyım diyorum neyse bi cesaret basladım duzenli kullanmaya programlara uymaya ne spor ne baska bise bi ayda 10 kilo verdim ve yine dvam ettim kullanmaya suan 65 kilodayım 10 kilo fazlam var halada kullanıyroum ustelik ne bi sarkma nede cok sukr saglık sorunu yasamadım gittigim bi doktor vardı kullanmadan once ona sormustum sakınca gormedi. simdide uyeligine basladım demem o ki kızlar sizde herbalife ile istediginiz vucuda sahip olablrsnz hayal degil size yemin ederim gercek ustelik ilac degil besleyici bir icecek ve tadı super bilgi almak isteynler denemek isteyenler yazabilir. saglıklı ve fit yasam icin denemeye deger....