Hepimizin başının belası olan kilo problemi maalesef benimde başımda. Dun butun gun agladım Sonra burdaki butun başarı hikayelerini okudum. 32 yaşındayım 1.62 boydayım ve kilom 86 oldu Eşim kiloyu sevmiyor cocuk istıyoruz olmuyor normalde evlendiğimde 65 -66 kg dum sonra bi sure 78 79 kilolarda dolaşan ben sitresten 86 oldum ayrıca iştende cıktım...armut tip bir vucuda sahibim. Kalca basende hepsi. Ac degilim ama canım devamlı yemek icmek istiyor kek cips cekirdek bildiginiz yasak zararlı olan ne varsa . Beni ilk goren kiilolu sanmıyor. hepsi aşagıda oldugu icin Hicbir zaman zayıf olmadım ama bu kadarda cıkmamıştım Diyetler yapmaktan kilo alıp vermekten yoruldum Eşimde yoruldu. Akşam bana en son sana bilezik alırım kilo verirsen dedi Esim beni gaza getirmek icin elinden geleni yapıyor Giydirmeyi seven bi insan Guzel bi elbise gomlek kot vs gordğunde şu karıma olsa hic duşunmem alırım der ama karısı oyle degil.

Bunları niye yazıyorum beni anlayacak insanların coklugu ve bi nevi hem kendimi hem benim gibi olanları bi nebze olsa gaza getirmek. Dun pantolonlarımı giymeye calıştım olmadı Nişandaki kıyafetimi giyeyim dedim dar etek ceketti kalcama varamadı bile

Bunları yaşamamak icin ye ye nereye kadar dedim BEN BUGUN DİYET VE SPORA BAŞLADIM. 17 ŞUBAT... Nasıl olsa evdeyim diye az once yuruyusten geldim ve hep zayıf hallerimi dusundum. Yaz a dugun var kaynımın nişanı var Kıyafet krizine girmek istemiyorum Esimle sinirli bi şekilde eve donmek istemiyorum Hoşuma giden ne olursa almak istiyorum
İş bulup başlasam bile akşam yurumeyi dusunuyorum. Şimdi diyet e başlamak icin en azından benim icin yaz a kadar bi nebze hafiflemek icin tam zamanı diye duşundum.
Gecen hafta kan tahlil verdim butun degerlerim normal Sonra devlet hastanesinin diyetisyenine e gittim Her zamanki şeyler 3 ana 3 ara ogun...Biliyosunuzdur.
Bugun 17 şubat.... 2-3 ay sonra bende buraya asıl başarı hikayemi yazacam. Desteklerinizi bekliyorum hanımlar okudugunuz icin tessekkur ederim ... Haydi Bismilllah....