Hayırlı akşamlar kızlar. Aslında 80. gunumu uc gun once doldurdum ama paylaşımı yapmak bugun nasiip olduu

. Direk konuya gireyim 16 yaşındayım bundan yaklaşık uc ay once (163 boyundayım) 70 kiloydum... Evet inanılır gibi değil daha lise ikiye giden bir kız 70 kiloydu! Aslında 2016 başından itibaren ve hatta son bi iki yıldır kilo vermem gerektiğinin farkındaydım, bir şeyler yapmalıydım. Arkadaşlar arasında zayıflık, kilo verme, diyet muhabbetleri acıldığında yuz buruşturmaktan, ortamda yokmuş gibi davranmaktan bıkmıştım artık

Sonra bir hafta sonu pazar gunu (23 Temmuz) yuruyuşe başladım, bilmiyorum nasıl oldu baya rutin yuruyuşlere başladım. Ama yemeğime dair aşırı bir kısıtlamam/diyet beslenmem yoktu. Sadece gunde bi yarım saat bi saat yuruyodum. Sonra yaklaşık bi hafta sonra kuzenimin kınası vardı, orada da tahmin edersiniz ki guzel fizikli kuzenlerimi gordukce iyice gaza geldim adam akıllı araştırıp kalori hessbıyla kilo vermeye başladım. Ve sonuc şu an 55 kiloyum

O kuzenlerimle tekrar bir araya gelmeyi sırf bu yuzden istiyorum bakalım tepkileri nasıl olacak ?

oyle işte aslında pek faydalı bilgiler paylaşamadım cunku uykum var ama bu topik altında bu surecteki deneyimlerimi, tavsiyelerimi paylaşmak isterim. Eğer yardıma ihtiyacı falan olan varsa hhiic cekinmesin yazıversin şu hayatta insanları dinlemekten cok keyif alırım. haydi Allah a emanet inşallah bi işe yarar bu başlık hayırlı uğurlu olsun