Sabah;
1 adet ustune pulbiber ekilmis yumurta ekmek yok yaninda domates salatalik ( sinirsiz) bu beni 3 e kadar falan goturuyor cok aclik gelmeden sekersiz tarcinki turk kahvesi yaninda leblebi yada ceviz yada kuru uzum ..hepsinden azar azar da olabilir..ve pesine bollllll su...bu da aksam 5 bucugs kadar goturuyor beni aksam 5 bucuk 6 da bol yesillikli yada bol soganli domates salatasi ekmeksiz tuzu az...bol suuu askam 9 da 9 bucukda meyve cok acikirsam leblebi yedim 2 .kez sekersiz turk kahvesi ictim bazi gunler....ve gece yag yakan kurumu icip yattim...
Yag yakan kurum
2 bucul 3 yemek kasigi yogurdu buyuk bir bardaga alin icine 1 cay kasigi pulbiber 1 cay kasigi nane koyun yarim limon sikin 1 adetsade maden suyunu bardaga yavas yavas dokun karistirin ve icin...pesine bol su...midesi hassas olan icmesin mideyi yslabilir agritabilir pulbiber ve.limon var sonucta asitli icicek var icinde....
Benim zayiflama seruvenim bu kúr , tarcinli turk kahvesi ve tarcinli sut ten ibaretti...maddi durumum olmadigindan yulafti koji berry di hic birini alamadim..evdeki tarcinimla sutumle yogurdumla bol soganli salatamla zayifladim..tatli istegimi kesen kuru uzume sonsuz tedekkurler