Cok değil bundan sadece bir yıl kadar once tam 123 kiloydu Conner Rensch. Ama bu kadar kısacık zamanda incecik bir kadına donuştu. Ustelik katıldığı bikini yarışmasını kazandı. Hem de karın bolgesinde kilo vermekten kaynaklanan deri catlaklarına rağmen.

ABD'nin Nebraska eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Conner Rensch, kendini bildi bileli kiloluydu. Morbid obez olan Rensch, bu yuzden okul hayatında da zor gunler gecirdi.

Surekli olarak arkadaşlarının alaylı sozlerine maruz kalan genc kadın aslında kendisi de goruntusunden cok memnun değildi.

Genc kadın o gunleri "Annem benim kucukken de yemek yemeyi sevdiğimi soylerdi. Kendimi surekli ac hissediyordum. Eğer cok yersem kendimi iyi hissedeceğimi duşunuyordum. Okulda hem kızlar hem erkekler benimle alay ederdi. Bana durmadan ne kadar şişman ve cirkin olduğumu soylerlerdi. Hatta bir keresinde okuldan bir kız bana kendimi oldurmem gerektiğini soylemişti" diye anlattı.

Ama universitedeyken birden artık değişmesi gerektiğine karar verdi genc kadın. Bir ozel spor eğitmeniyle calışmaya başladı bunun icin de.

Sıkı bir rejim ve zorlu bir calışma sonunda uc hafta icinde 10 kilo zayıfladı. Ona bu zorlu yolculuğunda bir ozel antrenor ve beslenme uzmanı da destek verdi.

Bundan sonra da yaşam ve beslenme tarzını tamamen değiştirmesi gerektiğine karar verdi. Bunca adanmışlığın, inancın ve sıkı calışmanın sonucunda da tam 59 kilo verip 64 kiloya kadar indi.

Conner Rensch, 2015 yılında bir bikini yarışmasına katıldı ve birincilik odulunu evine goturdu.

Rensch, ne kadar kısa bir zamanda nasıl bir mucize gercekleştirdiğini de Instagram fotoğraflarıyla gozler onune serdi.