Kızlar gecen sene tam somestr doneminde ailecek umreye gittik. 15 gun kaldık ve o 15 gun icinde hep peynir ekmekle karnımızı doyurmaya calıştık. Otel az bir kahvaltı veriyordu. Butun gun tavaf yaptığımızdan spor ihtiyacım oradan gideriliyordu. Normalde bunyem harekete ve ac kalmaya pek alışkın değildir. Hatta her diyetin sonu diyeti daha cok yemekle bozmak ile biter. Neyse tavaf yapıp ac kaldığımızda peynir ekmek vardı sadece ve peynir ekmek benim dişimin kavuğuna yetmez. 15 gun boyle gecirdik. Eve donduğumde tartıldım yolculuğa 88 kilo cıkmıştım ve artık mucizevi şekilde 76 kiloydum! O kısa zamanda verilen kilo kısa zamanda geri alınır muhabbeti hic olmadı. Sonra hırs yapıp 68e duştum Turkiyede. Benden sonra kac arkadaşım umreye kilo vermek amaclı gitti ve hepsi başarılı oldu. Size tavsiyem az yiyeceğiniz yemekle bağlantınız olmuyacağı bir yerde durun 2-3 hafta. Mideniz kuculuyor kilo veriyorsunuz. Mideniz kuculduğu icin devamını vermek daha kolay oluyor. UMARIM TUM KİLO SORUNU OLAN ARKADAŞLARIMA YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR. KİLO SORUNU OLANLAR UMREYE GİDİN! HEM SEVAP HEM ZAYIFLATICI YAŞASIN ALLAHIN EVİ..