Herkese merhaba arkadaşlar;
Ben de başarı oykumu anlatacağım.Ben de universite 1. sınıftan beri kilo vermek isteyen ama bir turlu veremeyen gobeğinde bir cm olsun incelme olmayan bir insandım.O kadar spor yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum fakat kilo veremiyordum.Kilo verme konusunda denemediğim yontem kalmadı.Haplar mı dersiniz,az yememi dersiniz,limon suyu icme,değiik karışımlar,aklınıza gelen coğu şeyi denedim ama bir turlu sonuc alamadım.En sonunda bu kilo verememe nedenimin bilincaltı olumsuz inanclarımdan kaynaklandığını araştıra araştıra buldum.Bu bilincaltı olumsuz kayıtları nasıl donuşturebilirim bunun araştırmasını yaparken cok guzel bir teknik olan Theta şifası karşıma cıktı.Ben Ankara ilinde oturuyorum.İsim vermek doğru olur mu bilmiyorum ama kendisini internetten bulmuştum.....sitesinden.Kendisi theta şifası ve yaşam kocluğu yapıyormuş.Kilo hakkında claışmak isteidğimi soyledim ve seansımız başladı.Kendisi işinde genc yaşına rağmen profesyonel veişinde ciddi bir insan.Size seans sırasında kilo problmini hangi olumsuz inanclardan olduğunu ve bunun neden kaynaklandığını acıklayıcı bir şekilde anlatıyor.Kiloyla ilgili olumsuz inanclarınız buluyor onları temizliyor yerine olumluları yukluyor ve his yuklemesi ypaıyor ki siz onu kendi hayatınıza cekebilin diye.Theta şifasında herk onuda calışılabiliyormuş:Calışılabilecek konular sınırsızmış.3 seans kilo konusunda calıştık ve ben yattığım yerden yediklerime cok da dikkat etmeden kilo verdim.Ben bile kendime şaşırdım.Bu nasıl oluyordu ama işe yarıyor.Denemenizi tavsiye ederim.Ben cok memnun kaldım.Sevgili bulamıyorum.Onun iicin de seans almayı planlıyorum.İnşallah onda da calışır.Kendinize iyi bkaın kızlar.
BAŞARDIM!Bu yontemi deneyin.77 kilodan 58-9 kiloya duştum
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- BAŞARDIM!Bu yontemi deneyin.77 kilodan 58-9 kiloya duştum