Kızlar merhaba ben yeni katılıyorum bu 2. Actığım konu cok fazla kilo ile alakalı konular olduğunı gordum bende yazmak istedim. Arkadaşlar ben oyle hobidi gırtlak yiyen bi insan değildim ama abur cubur yerdim ve hareketsizdim mesela yemek yedikten sonra ağırlık cokerdi ve hemen yatardım mutfak toplamak eziyet gelirdi illa yemekten sonra dinlenmem gerekirdi. Bir gun burger King e gittim ve ablamla cıkışta 2-3 kendiniz bilmez tip biraz az yeyin şişmişsiniz dedi. Ben 86 kiloyduo boyumda 1.68 boyumda biraz uzun olduğu icin kalıplı duruyordum. Ben cok uzuldum oz guvenim tamamen gitti. Kendimi eve kapattım ama yemeyi bırakmadım 1 hafta sonra dedimki kızım sen ne yapıyorsun boyle nereye kadar dedim hic yarın yada pazartesi demeden o gun diyete başladım zaten ertesi gun Ramazan başlangıcıydı oruc tutacaktık. Neyse kızlar ben sahurda karpuz yedim evet bildiğiniz karpuzu baya haya yedim birazda peynir zeytin yedim işte o sahurda yapılan yemeklerden değil hep bunları yemeyi tercih ettim ve cidden az yedim sadece karpuz yedim bile diyebilirim ve kızlar ne susadım nede acıktım son 1 saat herkesin dayanılmazlığı bendede vardı sadece neyse kızlar orucumu acarken iki bardak su ictim ve sınra corbamı ictim bir dolu kase zaten su ile corba sizi doyuruyor biraz bekleyip ana yemeklere gectim kızlar pilavı hic yemedim demiyorum ama 2 yemek kaşığı kıydum sadece ve yanına ne yemek yaptıysak ondan bir porsiyondan az koydum onunda yanına pilav koyduğum icin yoksa 1 porsiyon yeyin pilav yoksa neyse kızlar ben zaten tabağımı bitirdikten sonra şişiyordum ve zaten az yiyordum gittikce bunu azalttım ve her gun aynı şeyi yaptım ne yapıldıysa sahur haric iftarda az yedim ama yedim yemekleri ayırt etmememiz cok onemli her neyse kızlar ben yemekten 1,5 saat sonra spor yaptım ama evde cunku dışarda yuruyuşe ozguvenim yoktu cidden size altta yaptığım sporun linkini yazıcam kızlar 1 ay boyunca devam ettim ve inanın inanmayın tam 15 kilo verdim resmimi koyardım ama hem kapandım hem de acık bir alan olduğu icin koyamıyorum. Ramazandan sonra diyeti bıraktım 71 kiloya duşmuştum sonra stajım başladı ve ordada diyet yapmadım fakat ben kilo verdim geri alamam zihniyetindeydim dikkat ettim stajda zaten durmuyorduk hic bir 5 kiloda stajda verdim ha kızlar bu arasa ben 15 kilo verdikten sonra kilo veremedim 1 ay icinde verdiğim icin sanırım ve 15 20 gun veremedim zaten diyet yapmıyorddum ama dikkat ediyordum 2 gun cok yeyip ( bu arada o 2 gunde midemin ne kadar kuculduğunu anladım cunku yemekleri almıyordu artık) 2 gun sonra tekrar diyete başladığımda 3 hafta icinde de 5 kilo verdim sonra daha fazla kilı verirsem cirkinleşeceğimi anladım şuan şuan 67 kiloyum 1 kilo aldım 66-68 arasında gidiyorum. Deneyin şiddetle tavsiye ediyorum. Arkadaşlar bu arada hala aynı diyeti yapmıyorum cunku ramazanda değiliz ve 3 oğun yiyorum aksatmıyorum dışarda yemem gerekirse mutlaka tavuk goğsu yiyorum ve akşam 6 dan once akşam yemeğimi yiyorum meyveyide ara oğunlerde yediğim icşn surekli tokum. Ve ayrıca şuan spor yapmak yerine kucuk bi şehşrde yaşadığımicin dolmuşa binmeyip surekli yuruyorum

Yaptığım spor: