Şuan icin bir başarı oykum yok fakat olacak. Vermem gereken 15 kilo var 10 gundur diyet ve spor yapıyorum. 3 aylık spor salonu uyeliği aldım haftada 6 gun spora gidiyorum.ayni zamanda calışan bir cocuk sahibi biriyim butun bunlar beni biraz zorluyor fakat kararliyim.

Meyvelerden armuta benziyorum yuzu
m ise adeta bir dolunay. Her tontis gibisi ortamlarda laf sokmaları ve karsilastirmalara maruz kalıyorum. Olsun seninde yuzun guzel diyorlar. Evet ama ben bunu hic sormamistim ki.

Daha once 40 kilo vermiştim (doğum kilolari) yine yapabilirim. Ailem senin yapın bu kabul et diyor.Her konu benim kilomla son buluyor. Guzel olmak yetmiyor kilo varsa guzelliginde bir onemi kalmıyor.
Popoma ve gobeğime takmadigim isim kalmadı utanirim belki diye fakat bu seferde gozume sevimli geliyorlar kabulleniyorum.
kilo 72 boy 165 yazması bile zor ya ustunde taşıması daha kotu. Aynaya bakmıyorum.Hayat tontislere cok zor arkadaşlar. Diyebilirsiniz sende boğazını tutsaydin diye tutamadım işte.

Oncesi sonrası fotografimi koymak icin heyecan laniyorum oncesi fotomu cektim fakat koymaya cesaretim bile yok. Aksama kadar cesaret toplayıp koyacağım. Benimle başlamak isteyen birileri varsa cok memnun olurum. Yanımda olur musunuz?