2 ayda 15 kilo verdim. oyle ozel bişi yapmadım kilo vermek icin ama gercekten cok az yedim sabah 1,2 tane tuzsuz peksimet peynir zeytin normal kahwaltılık şeyler yiyodum şekeri tamamen cıkardım hayatımdan ama bunu solemeliyima.s kahwe aşığı insanım gozumu ilk actığımda ictiğim şeydir onu bile şekersiz iciorum sut zaten normaldede kullanmazdım ama eğer kullanan warsa suttozu acayip kalorili die biliorum olabildiğince normal sut kullanırsanız faydalı olur onun haricindede akşamları annem ne yemek yaptıysa cok az emeksiz yiyodum domatez,yoğurt,salatalık,yeşillik,limon tarzı şeyleri sınırsız istediğim an tukettim ama akşam 7 den sonrada meywe bile yemedim walla..

pirinc lapasını hemen hemen herhafta 2 un yaptım cok iyi werdiriyo kilo aklında olsunyerimseniben

1,2 ay bole dewam ettim sonra gitti zaten şimdi hala dewam ediorum ama tabi bukadar ayrıcalıklı yapmıorum doğrusunu soliyimnaniknanik

he tabi sporda onemli elinden gelebildiğince ewde spor yapmaya calış canın istemezse hicbişi yapamadın ac muziği zıpla oyna dur:dance: o bile işe yarıyo oenmli olan kanın hareketlensinn..

benim yaptıklarım walla bukadar sizde bunları oenri olarak kabul edebilirsin işe yarıyo yaniii umarım hepiniz en yakın zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız şekerlerrr:1hug: