Herkese selam
Gecen hafta uzun uzun bir yazı yazmıştım ama şuan o kadar uzun yazmak istemiyorum.
Gectiğimiz hafta salı gunu (yarın tam 1 hafta oluyor) diyetisyenimin de onerisiyle ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra safeslimmer veg plus+ kullanmaya başladım.
Sanırım hayatımda gorduğum en guzel ilaclardan biri.
Gercekten de 1 haftada tam 3 kilo verdim, yediklerime dikkat ettim, hareket ettim birazcık. Ancak işin guzel tarafı, diğer ilacların aksine bunun hicbir yan etkisi yok. Sağlıklı bir şekilde kilo verdiriyor ve ben aslında bir suru şey de yedim ama azar azar yedim. Zaten acıktırmıyor. İştahı kapatıyor. Diğer ozelliklerine gore de şekeri ve yağı bağlıyor ama vucuttan atılımı hicbir şekilde anormal değil. Tam aksine normal duzeninize gore işliyor. 114 kilodan 111 kiloya duşmeyi başardım. Daha da guzel tarafı kendinizi tuvalette bulmuyorsunuz ve başka turlu yan etkileri de yok. Sanki hayatıma bu ilacı kullanmadan once devam ediyormuş gibi devam ediyorum. Tek fark daha az yiyorum
Bakalım 3 hafta sonra, nasıl devam edecek şuan aşırı merak ediyorum acıkcası. Kendimi cok dinamik ve enerjik hissediyorum, işlerime de konsantreyim. Bu zayıflama ilaclarından bir tek xenical etkili sanıyordum ama onu bu sefer kullanmaya yeltenemedim.
Haziran sonuna kadar umuyorum ki hem az yiyerek, hem spor yaparak hem de bu ilacı da kullanarak cift rakamları gorurum. Herkese tavsiye ederim ancak mutlaka doktor kontrolunde ve gerekli testler yapıldıktan sonra kullanın (Zira 60 kilo bi insanın kullanması gereksiz olur) Herkese sevgiler.