İngiltere'de 28 yaşında bir marangoz, 6 aydır uyguladığı kuru fasulye diyetiyle 38 kilodan fazla verdi.
Yerel medyanın haberine gore, Haverhill kentinden James Skeates adlı kişi, gunde en az iki buyuk konserve kuru fasulye yiyerek 133 kilodan 95 kiloya inmeyi başardı.
Mart'ta yerel bir zayıflama kuruluşuna yazılan ve ac kalmadan ayda 6 kilo vererek hedef kilosuna ulaşan Skeates, şimdi artık 3 yaşındaki kızı ve 10 aylık oğluna gerekli ilgiyi gostermesini sağlayacak enerjisi bulunduğunu soyledi.
Gunde iki buyuk kutu kuru fasulye actığını, bunları işte ve evde fırınlanmış kabuklu patates, kepekli ekmek ve makarna ile yediğini belirten genc marangoz, 'Hic ac kalmadım, ama kilo vermeye devam ettim. Surekli kuru fasulye yemek bende bir soruna neden olmadı, ancak kısa sure once biraz gaz sıkıntısı cektim' diye konuştu.
Isabel Hooley adlı bir diyetisyen ise kuru fasulyenin sağlıklı ve dengeli bir gıda olduğunu, ancak gunde bir porsiyondan fazla onermediklerini belirterek, 'Kuru fasulye duşuk kalorilidir, mesela peynirli tost yerine yerseniz, kilo verirsiniz' diye konuştu.
cok ilginc dimi hergunde fasulye yenir mi?
Fasulye diyetiyle 38 kilo verdi
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Fasulye diyetiyle 38 kilo verdi