Selam kızlar.. Ağustos aynının başından beri leslie yapıyorum. 10 gun kadar 3 mile yaptım daha sonra 5 mile yağ yakıcı program ile devam ediyorum. yanında kalori takibi de yapıyorum her gun aldığım kalorileri ve yaptığım egzersizlerin girişini yapıyorum programa. ve başlamadan once 76 kusurdum ve bu sabah 68.5 ile gune başladım. Gozle farkedilir derecede bir incelme var azimle devam ediyorum bayramda cok zayıflamışsın sozlerini duymak istiyorum acıkcası ilk hedefim bayrama kadar 65. daha sonra da 60 olacak inşallah.benim gibi leslie yapan arkadaşlarım varsa bana ulaşırsa sevinirim birbirimize destek olmamız acısından birbirimizi gaza getiririz daha iyi olur bence ) şuan uzun suredir leslie 5 mile yağ yakıcı olanı yapıyorum her gun bazen aksaklıklar olabiliyor o zaman da normalden daha az yemeye calışıyorum bir şekilde dengeliyorum.
beslenmeme gelecek olursak oyle cok sıkı bir diyet uyguladığım soylenemez
her ne kadar ailem ac gezdiğimi soyleseler de))
sabahları genelde yoğurt yiyyorum icine pul biber nane filan dokuyorum bazen guzel bir aroma veriyor hoşuma gidiyor
ara oğunlerde form kepekli biskuvi yiyiorum bazen de meyve yiyiorum evde ne varsa artık 1 porsyon kadar
bazen eti formun mısır pirinc patlağından 2-3 adet yiyiorum.
bazen sabahları iki yumurtalı peynirli omlet yanında iki domates doğrayıp yiyiorum
akşamları da ne yemek piştiyse yiyorum bir tabak
tatlı ve ekmek kesinlikle yemiyorum yesem bile cok cok az
gunde 1 yeşil cay
ve tek şekerli vazgecemediğim turk kahvem var okadar da olsun napalım
bol bol su tuketiyorum zaten leslie yaparken cok terlediğim icin vucut suya ihtiyac duyuyor
bu şekilde..
bayrama kadar 65i goreceğim inşallah