merhabalar. bugun size yıllardır yazamadıgım bu yazıyı yazıyorum cok mutluyum ben hic bir zaman cok aşırı kilolu olmadım ,ama hic zayıfta olamadım balıketliydim.
Bu arada boyum170 kilom da 76 idi .şuan 65-66 ...daha sonra nişanlandım ve resimlerime baktıgımda herkes benden ince guzel duruyormuş dedim .aslında benim goruşum yuzum guzel ;ama beden tamamıyla kapatıyor. cok uzuldum... sonra kayınvalide adayının laf vuruşları nişanlımım imaları başladı...ben strese girdim dedim ki : artık yeter! hayatım diyet yaparak gecti .annemin mankenlere taş cıkartacak fizigi oluşu ,benim onumden hep ekmek cekmesine surukledi onu .benim kızım olamazsın vs dedi .12yasımdan bu yana yemeklerde hep lokmalar bogazıma dizilerek diyet yaptım .araştırdım turk kahvesi cok faydalı diye ;sabahları ac karna sade turk kahvesi yatarken yogurt kırmızı biber limon... şekeri ekmegi unu kestim onun dışındaki yemegimi meyvemi kısmadan yedim ve 10kilo verdim6 aydırda almadım ...sormak istediginiz olursa buradayım ben yaptıysam sizde yaparsınız