Kucuk yaşlarda basketbol hayatım olmuştur.. hep sporla ic iceydim.. orta 2.3 arası bırakınca , aniden kilo aldim .. hormonlarım bozuldu.. 100 kg lara cıktım.. kac yil boyunca başarısız sonu gelemeyen dietler yaptım sonra herşeyden vazgecmişken kendimi toparladım.. 25yasına geldıgımde kendıme soz verdım.. ben dıet degıl , saglıklı beslenıp kılolarımı verecegım egzersızle.. bu benım hayat stılım olacak dedım ve sonuna kadar gittim.. uzman bir diyetisyenle cıktım bu yola.. omur boyu icecegm bir tiroit hapıım var oda hayatımın parcası ve mutsuz degilim..şu anda 1 yıl gecti 26 yaşındayım hic olamadıgım kılo da 64 kg yum 69 kg yu gordugumde tartıda diyetisyende aglamıstım .. başardık dedi diyetisyenim.. başardın ! psıkolojim kapkara dunyam pespembe olmuştu.. kılolarım yuzunden işyerlerindede sorun yaşayip işe alınmıyordum.. şu anda şukur işim gucum yerinde memnunum.. maaşımı alıp alışverişe musmutlu gidebiliyorum.. ; tabiki catlakların tamamen gitmesi imkansız.. bacak iclerimdekı sarkıklar malesef tamamen sporla toparlanamayabılırmıs kıızlar.. bende mart nisan gibi hem yağ aldirma hem gerdirme ameliyatı duşunuyorum.. kendinize guvenin.. hayatınızda kendınıze yapacagıınız en guzel iyilik saglıgınız ıcın kendınize bakmanız..

daha fazlasi icin .......com bakabılırsınız daha bir cok fotom ve yazılarım mevcut