Oncelikle herkese mutlu bayramlar dilerim Başlığı okuyunca 1 haftada 4.5 kilo mu verilirmiş sudur, kastır o diyenler olacaktır.Lakin ben 70 kilodan 84.5 kiloya cok kısa surede cıkmış biri olarak kas ya da su verdiğimi duşunmuyorum.Arkadaşlar ben yıllardır kilo problemi olan, onlarca diyet yapan, surekli kilo alıp veren bir kızım.Pko da var malesef ayrıca yaşam tarzım aşırı hareketsiz.Abur cubura bayılıyorum, bir yiyince bir kez daha yemek istiyorum.Yaşım 20, sozluyum.Universite okuyorum.Kısacası henuz yolun cok başındayım ve bu kiloların başıma dert acacağını biliyorum.Bir sabah uyandım, tartıldım 84.5 kilo Kendi kendime şunu soyledim, artık her şeyi yedin kızım yemediğin bir şey kalmadı yeter artık.Ve o gun diyete başladım.Diyet dediğim de şu değil hani sabah: 1 kibrit kutusu peynir, 4 parca domates vs vs Gunluk kalori hesabı yaptım.Mesela hedefim gunde 1000 kaloriyi gecmemek idi.Ve maşallah ki 8 gundur tam isabet tutturuyorum İnanır mısınız hedefe o kadar kitlendim ki aclık falan da hissetmiyorum, kendi kendime konuşuyorum hep dayan dayan diye.Her gun yediğim şeyleri not alıyorum.1 haftamı kısaca ozetlemek istiyorum.Sabah 10 gibi kahvaltı yapıyorum.Kahvaltım Light yoğurt+yulaf karışımı.Arada bir meyve ekliyorum icine bazen yanında grissini ya da haşlanmış yumurta ve salatalık yediğim oluyor.Yulaf aşırı tok tutuyor.Ben eti lifalif aldım robottan gecirdim un gibi oldu cok da guzel oldu yani Ara oğunlerime gelirsek, 5 fındık, 1 elma ya da 1 yulaflı biskuvi ile kapatıyorum.Oğlen yemeği olarak bazen sadece salata yediğim oldu bazen sebze yemeği.Bunu isteğinize gore ayarlarsınız.Yine akşam yemeklerim de oyle.Yalnız akşam cok hafif şeyler yemeye ozen gosterdim.6-7'den sonra da hicbir şey yemedim.Taze fasulye, baklagiller, bazen tavuk eti, tavuk ciğeri ve kırmızı et de yediğim oldu tabi.Ama bunların hepsini olculu şekilde yedim.Hatta kızlar bi kase puding ve wrap kacamağım dahi oldu Diyete başlamadan once Dr.Gurkan Kubilay'ı izlemiştim TV'de.Arada bir kendinizi şımartın demişti.Bu şekilde metabolizma hızlanmış oluyormuş hem.Su meselesine gelelim.Normalde gunde 2-3 bardak su icen ben 1 haftadır 2-2.5 litre iciyorum.Nasıl takip ediyorum diye sorarsanız damla'nın cam şişe sularından aldım bi tane.Gunde 3 şişe iciyorum 750 ml'lik.Boylece su işi de tamam Ayrıca her gun 1 cubuk tarcın+3 karanfile sıcak su ekleyip 10 dk bekledikten sonra iciyorum.Yağ yakıcı bi caymış bu.Spor meselesine gelince ise bir eliptik bisikletim var, gunde 6 km yuruyorum bu da yaklaşık 45 dakika demek.Zaten gun icinde ev işleriyle uğraşıyorum supurmesidir, toz almasıdır..Akşam da kapatıyorum kendimi spor spor spor İşte benim zayıflama hikayem bu.Bu arada boyum 1.65 kilom şu an 80.Hedefim 60 kilo olmak.İnanın ve isteyin kızlar, emin olun ki yapamayacağımız şey yok.Sevgiler