Merhabalar.ben 1.56 boyundayım.33 yasındayım.fazla uzun sayılmam.lise yıllarında genelde kiloluydum.2011 de evlendim.evlendiğimde 55 kilo civarındaydım.gelinliğin icine girebilmek icin birkac kilocuk vermiştim.evlendikten sonra aldı basını yurudukilolarım.etrafımdaki insanlar kilo almaya başladığımı soyleyip uyarıyordu ama benpek takmıyordum.daha doğrusu boğazımahakim olamıyordum. bir işte calışıyordum o zamanlar.ozel bir şirket.muhasebe departmanında.her neyse..calıştığım yerdeki iş arkadaşlarımhabire şakayla karışık kilolarımla alayediyor.yok az ye..kocan seni bu gidislealtatır gibilerinden.bir canım sıkulmayabaslamustı ki..tabi caktırmıyordum.evde tartı da yok.bir gun eczaneye gittim tartıldım..o da ne.. Ben olmuşum 70 kilo dedim kafaya koydum..ben bu kiloları verecem..etrafımdaki herkese de soyledim ki sonradan vazgecmiyeyim..yediklerime dikkat etmeye başladım..fırsat buldukca spor yaptım.işim masa başıydı ama calışırken bile fırsat buldukca spor yaptım.3-5kilo vermeye başlayınca motivasyonum oyle bir arttı ki tam gaz devam.kendime bir eliptik bisiklet aldım. bir eliptik bisiklet aldım.gunde 15 km filan suruyorum..aorobik hareketleri filan..bir de her gun işyeri servisinden erken inip 3 bucuk km yol yuruyorum..bendeki değişimi herkes farkediyor tabi..sen kilo mu verdin diyenlere nerdeyse altın takasım geliyor calıştıgım yerdeki herkesin sesi kesildi tabi oyle boyle derken bir gun tartıya cıktım..anaaa ne goreyim..49.9 kiloyum eski resimlere bakıp bakıp..ana...ben boylemiymişim diyorum şimdi butun dolabımı yeniledim.kendime bir suru 36 beden elbise kot tişort aldım..buyuk bedenlerin hepsini sağa sola dağıttım.eşim bile bu değişimim karşısında şok oldu.kendime olan ozguvenim geldi..butun bunları gunde 10 saat calışan biri olarak 4 ay gibi kısa bir surede başardım..ben yaptıysam siz de başarabilirsiniz..ne demişler..azimli sıcan taşı delermiş (buradaki sıcan fare olan sıcan
)