Merhaba,
Yaşca buyuk ablalarım ve aynı yaşta olduğum veya benden kucuk olan kardeşlerim diyetleri bilirsiniz başlaması kolay ama bitirmesi zor olan bir meziyet olarak hepimiz zaman zamana başlayıp bunu deneyimlemişizdir ama bir turlu hedeflerimize istediğimiz gibi ulaşıp bir turlu istediğimiz kadar kilo verememişizdir.

O yuzden diyet gununu kısa tutup verilecek kilo veya atılacak odem gibi şeyleri diyet gunu ile eşitleme kararı aldım ve bu adımları sizin ile paylaşım hem desteklerinizi hemde belki ilham kaynağı olarak gormenizi sağlmak amacı ile bu dort gun boyunca surekli konuyu guncelliyeceğim.

Diyete başlamadan once bana gereken şeylerin listesini hazırlayıp daha once başarılı olunmuş bu tur başlıkları internetten araştırarak randevu aldığım diyetisyenime bu diyet listelerinin hangisi metobilizma yapıma ve vucuduma uygun olup olmadığını, verim alıp alamayacağımızı sormayı duşunduğum icin aşağıdaki kaynaklardan bir diyet listesi hazırlamaya başladım.

Kaynaklar:
https://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/altin-diyet-ile-3-gunde-4-kilo-verme-131828.html https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/4-gunde-4-kilo-diyeti.823033/ Kaynakları baştan sona okudum hepsinin başlık secimi oldukca ilgi cekici ve beni daha fazla hırslandıran turden yazılar.

ve zorlu dort gun seruvenine başalyabiliriz:

03.07.2018 (Bugun 4 gunun dışında tutulacak henuz bir diyetisyen ile goruşup diyet listesi hazırlanmadı)
Oncelikle evime yakın spor salonları ve spor yapabileceğim yerlerin keşfini yapacağım. Bir diyetisyen bulmam lazım, kafa dengi olması, sohbetli ve guler yuzu ile guvenilir olması lazım. Kafamdaki diyet şeklini ve yukarıda edindiğim kaynaklardaki tek tek diyet listelerini yazıp diyetisyenime danışmam lazım. Diyet listemi aşağıdan ulaşabilirsiniz ama tavsiyem lutfen sizlerde doktorunuza danışın.

Spoiler: Diyet Listem 1.Gun
Kahvaltıda yarım adet greyfurt yiyin. Yanında da 1 dilim kepekli ekmek ve 1 bucuk corba kaşığı fıstık ezmesi yiyin. İcecek olarak da şekersiz bir cayı tercih edin. Oğle yemeğinde yarım porsiyon alabalık yiyin. Yanında bir dilim tam buğday ekmeği ve yine şekersiz cay. Akşam yemeğinde 50 gram dana sote ve 1 porsiyon fasulye yiyin. 1 adet elma ve 2 top vanilyalı dondurma da ek olarak yiyin. 2.Gun
Kahvaltıda bir adet yumurta ve yarım muz, yanında da bir dilim tost ekmeği ve şekersiz cay. Oğle yemeğinde bir tabak lor peyniri ve yanında uc tane tuzlu kraker Akşam yemeğinde ise iki adet sosis ve yanında bir tabak brokoli, yarım tabak havuc yiyin. Ek olarak da yarım muz ve iki top vanilyalı dondurma 3.Gun
Kahvaltıda beş tane tuzlu kraker, yanında bir dilim peynir ve bir tane kucuk elma yiyin. Şekersiz cay icin Oğle yemeğinde bir tane yumurta ve bir dilim tost ekmeği tercih edin Akşamyemeğinde bir tabak ton balığı ve yanında bir tabak karnabahar yiyin. Ek olarak da yarım kavun ile iki top vanilyalı dondurma yiyin. 4.Gun
Kahvaltıda tarcın, cilek, yoğurt ve yulaf karışımı yiyin. Ek olarak da dil peyniri, salatalık ve domates tercih edin. Oğle yemeğinde yarım porsiyon ızgara tavuk ve bir porsiyon salata yiyin Akşam yemeğinde ise sebze corbası ve yanında bir dilim ekmek ile karışık salata yiyin

04.07.2018
Hazırladığım diyet listemi diyetisyenim dun onayladı ve bazı değişiklikler ile yukarıda verdiğim şekilde hazırladı, buyuk bir kısmı ne kadar sitenin ismi itici olsada ....adlı sitenin kaynaklarda yer verdiğim adresindeki yazı ile ortuşmekte. 56 Kilo ve aslında yağ oranımın pek fazla olmadığını soylemiş olsada başlamamda sakınca olmadığını soyledi. Gereken gıda takviyelerini ve mutfakta eksik olan eşyların bugun takviyesini yapacam ve kilo verip vermediğimi tekrar tekrar burada paylaşmış olacağım. Faydası oldu mu : Akşam spordan sonra buraya deneyimlerimi yazacağım.(Bir Değişiklik Yok)

05.07.2018
Kahvaltı haric ve akşam yemeğini dun uygulayamadım bugun tam anlamı ile başlamış olacağım. (Greyfurt hic sevmeme rağmen yiyecem istiyorum, azimliyim o kiloyu vereceğim) Oğlen dışarıda olacağımdan balığı onceden yapıp guzel bir salatanın icinde tuketmemde sakınca olup olmadığını doktoruma sorup guzel bir balıklı salata yaptım dışarıda yemem icin. 2 top sade dondurmanın 1 bardak sute eş değer olduğunu oğrendim ve akşam sanırım dondurma yerine sut tuketimi yapmayı duşunuyorum Azimliyim o kilo bugun 55'e duşecek. 06.07.2018
Bugun en sevdiğim besinlerin olduğu bir kahvaltı yapacağım gun 2.gun diyetini uygulama gunu. (Yumurta, muz ve şekersiz bir cay) Oğlen beni zorlayacak gibi gozukuyor ama kahvaltımı biraz gec yaptığım icin sorun olacağını sanmıyorum. Akşam yemeğinde sosis haric hepsini severim ama bakalım sosisi es gecebilirim onun yerine guzel bir tavuş haşlarım. Dun paylaşmayı unuttum tok karnına tartıldığımda baskulun ekranında 54.2 gibi bir değeri gormek doğru yolda gittiğimin gostergesi olarak duşunuyorum ve yola kesintisiz devam ediyorum.

07.07.2018
Bugun kahvaltıda krakerler beni zorladı ama azimliyim o kiloyu vereceğim diyerek azimle kahvaltıya devam ettim. Oğlen tartıldım ve dun gormuş olduğum 54.2 kilo bugun 53.6 olmuş ve inanıyorum dort gunun sonunda en azından 3 kilo vermiş oalcağım. Akşam yemeği bu yazımdan sonra yiyeceğim ve spor icin hazırlıklarımı yapıp hemen evimin yanındaki yuruyuş parkına gidip biraz yuruyuş yapıp yapabilirsem 5 dakika koşmayı duşunuyorum. Yarın dananın kuyruğu kopmuş olacak umarım başarabilirim. (Hamur işlerini ozledimmm)