Gercekten şu anda o kadar mutluyum o kadar huzurluyum ki anlatamam burdaki başarı oykulerini okuyup diyete başlasam mı diyen ben bende zayıfladığımda boyle bir konu acacağım derdim 1 Prens annesiyim calışmıyprum ev hanımıyım eşim calışıyor evdeyim neden diyet yapmayayım bende incecik ve fit olmayayım eskisi gibi buradan ilham aldım iyiki var kk bircok başarı oykusu okudum ve diyete başlamaya karar verdim verdim ama nasıldı bu diyet yedikce yedim yine olmadı ve zayıflama yarışmasına katıldım ve en cok 7.TAKIM ilgimi cekti katıldım canım kaptanicem kıymetlim bitanem kuzucum canım miuşum @MIULego hakkınızı helal edin bana emeğin cok gecti gercekten seni uzmemişimdir inşallah uzduysem affola ve butun 7. TAKIM ARKADAŞLARIM @Ausencia ana kralicemiss canım ablam hakkınızı helal edin her zaman yardımcı oldunuz sen bizim ana kralicemis bitanemisss @whiteblacklife kaptanicem balım hakkını helal et emeğin gecti bana ayrıca spor kaptanicelerimiz @nehirnil111 ve

Cok azimli ve istikrarlı biriyim kafama koyduğum zaman birşeyi kesinlikle yaparım ve zayıflamayı koydum kafama yeter artık dedim 75 kiloydum nerdeyse cok mu guzeldim eşim birşey demesede pantolon 46 BEDEN bulizler vs XXL Şimdi 38 BEDEN ve M giyen bendim azimle ulaştığım hedefim Seviyordum yemek yemeyi ozellikle avur cubur gunde 8 tane cikolata yiyen ve cikolata aşığı birisi var karşınızda nasıl yapıcaktım sabah kahvaltıda hergun yarım ekmek yiyen ben gunde 1 dilimle doyabilecek miydim ya cips kola cikolata kek olmadan yapabilecek miydim YAPARIM DEDİM VE YAPTIMM
Koca bir tabak yemek yiyen ben yarım tabaktan az ve yemek olmadan doyabilecek miydim doydum şukur rabbime istikrarımı hicbir zaman kaybetmedim zayıflama yolundan şaşmadım ilk başladığımız zaman diyete gergun menu verdik ilk başta nırmal ev yemekleri yedim ve oğlede yiyordum canım miuşum uyardı ara oğun yapalım oğle olmasın akşam yiyelim oda hafif ama pro dolu doyurucu menuler alıştım diyete şukur başta cok zorlandım sporun 20. Dk yorulup biten ben artık 4 saat spor yapıyordum hic bıkmadan sonra eşimin ovguleri cevremdekilerin nasıl zayıflamışsın bizede tuyo ver dediklerini rahatlıkla soyleyebilirim cok hoşuma gidiyordu zayıflamışsın denilmesi şukur boyle deniliyordu artık zayıflamaya başlayınca daha cok azim ettim dahada zayıflamak icin şukur hicbir zaman artı gelmedim ve her hafta -1000 kilodan aşağısını vermedim birazda menulerimden bahsedeyim sizlere
SABAH en başta ac karnına limonlu su 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
Hergun yumurta mutlaka bol yeşillik domates salatalık
Oğlen yok ara oğun yaptım bazen meyvede o da yarısı meyvelerin buyukse bazende hurma 2 tane gun kurusu ceviz ciğ badem falan
Akşamları eşime ayrı kendime ayrı yaptım her zaman ıspanaklı yumurta karnabahar haş et tavuk haşlama makarnada yedim ama tam buğday makarnadan cuma yada cmt gunleri oda 6 kaşık yemeklerde cok az zeytinyağı kullndım ve tuz cok az attım kızartma turu yapmadım hicbir zaman fırın yada mangal

BiraZda bitki caylarım yeşilcay tarcınlı limonlu cayım ve cok faydadını gorduğum kayısılı biberiyeli form cayı yatmadan oncede aksatmadan yediğim limonlu acıbiberli yoğurdum
İşte boyle hanımlar sporumda gunde 4 saat hem oğle hem yatmadan once yaptım
Başlangıc kilom 74.4 guncel kilom 59.3
Ben ytmz 59 kiloydum abur cuburu cok seven ben 16 kilo vermiştim başardım şukurler olsun bundan sonrada boyle devam edeceğim inşallah...
BUTUN HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK...İYİKİ VARSINIZ...