merhaba
bende ikiz annesi olarak dogum sonrası hayli kilolu olanlardandım.yıllarca dogum bahanesinin arkasına sıgındıktan sonra birgun bir alışveriş merkezinde lafolsun diye bir tartıya cıktım.gozlerime inanamadım.kendimi 68 kilo zannederken 76 oldugumu gordum Neyin kafasıysa bendeki artık..once digital tartı yanlıştır dedim.eve gelip koşedeki zuccaciyeden bir tartı alana dek bu tezim dogruydu.Fakat manuel tartıda bile aynı rakamı gorunce icimden kendime yuhhhhhhhhhhhhhhhhh dedim.once tartıyı sakladım.ogun karar verdim.Diyetse evet diyet diyelim bircok şeyi kestim.Arkadaşlar bu işin tek bir puf noktası var.
yediğiniz kalori olarak az ,yaktıgınız cok olacak başka caresi yok.bunun icin gunluk yaktıgnız kalorı mıktarını ogrenin.sonra ustune telafı niteliğinde daha fazla kalori yakmak icin spor yapın.ve kalorisi yuksek gıdaları ogunlerinizden cıkarın. bu kadar basit.
ben hergun bir saat Slim in 6 videolarıyla spor yaptım hala yapıyorum.Ve ekliptık bisikletim var akşamları yarım saat ceviriyorum.Bu arada kemik erimesinin en buyuk duşmanı Ekliptık bisikletmiş.Yaşının 40 ve ustu iseniz biran once edinmenızde fayda var.Ekmeksiz yaşayayamam diyordum hala aynıyım ama mecburen tum ekmekleri cıkardım hayatımdan.Sadece haftasonları bir dilim kahvaltıda kendimi odullendirmek icin.Bu arada bir dilim ekmek bir bardak su tutuyormuş vucutta.Odemden şikayetleri olanlar icin bir daha duşunun derim.Unlu butun gıdaları hayatımdan cıkardım.et,yogurt peynir sebze yumurta vs. hepsini azar azar tuketiyorum.ama sebzede sınır yok.oğle ogunlerinde uyduruk birşey yapıyorum.yogurdun icine salatalık ,tere ,dereotu, ne kadar yeşillik varsa dograyıp ara oğun yapıyorum.Valla guzel oluyor. 3-4 kupayeşilcay gunkurusu kaysı ve 3-4 tane cevizle beş cayı yapıyorum.Akşam Allah ne verdiyse .ama ekmekesiz yanında bol yogurtla.Allah tan tatlı sevmem.oyle krızlerim yok ama gun icinde bir kucuk kare bitter cikolata ile sade turk kahvesi iyi gidiyor...
Canım diyet dedysek olecek değiliz ya!!!bitter cikolata bence tatlı icin iyi ...ama dedimya sadece kucuk bir parca.
VE sonuc...Birbucuk ayda 7 kilo.muhetemelen bunun 1 yada 2 kilosu sudur.yinede super sonuc.bacaklarım cok inceldi.ben ust bacagı kalın olanlardanım.beli olmayıp basenden muzdaripler sınıfındayım...şukurler olsun basen eririmiş valla ben canlı orneğim....Aloooooooooo bunu herkes duysun.Basen kader değilmiş.. Eriyor valla eriyor.yani soyle soyleyım.Basen 109 dan 99 a,tek bir bacagın ust bolumu kalınlıgı 70 den 64 e duştu.
Yaz tatılı cıktktan sonra profesyonel bir spor salonuna yazılıp bady bulding calısıcam.Ne step ne aerobik...Kas yapıcam arkadaş...Valla bence incelmenın en guzel yolu bady yapmak.Profesyonel buldıngciler gibi değil tabi...Bu arada muhteşem kalca ve bacakların sırrı SQUAT hareketinde saklı.nette after befor diye yazın gorsellerde ne demek istediğimi anlarsınız...ağırlık ve halterinizi hazırlayın.o resimler gibi olmak isteyeceğinizden adım gibi eminim.
son olarak nette spor hareketleri sayfalarında geziyorsunuz.bence birde bady bulding siteleriniz kurcalayın derim.Ben kendi resimlerimi cektim ama yarıcıplak oldugum icin koyamıyorum.Tartılar sizi yanıltır.bence mezurolara inanın...her hafta başı olcup bir yerlere notedin.kendi başarınıza inanamayacaksınız... şİmdiki ağırlıgınızı 30 ile carpın.cıkan sonuc gunluk icececeginiz su miktarı karşınızda...yağma yok.o su icilecek!!!!
HAYDİ ASLANLAR YAPACAKSINIZ, KİM TUTAR SİZİ BE!!!!
ezodila.blogspot.com.tr