Mağazaya girince bile peşin peşin buyuk beden satmıyoruz diyen ukala tezgahtarlarla uğraşmak olumdu. Guzel giysilerde gozum kalıyordu ama yemekten de geri durmuyordum. Her Pazartesi rejime başlayıp Salı ya da Carşamba rejimde olduğumu bile unutuyordum. Sevgili kocacığım “giyecek bir şeyin yok alışverişe gidelim” diyecek diye odum kopuyordu.. Onun yanında olmadı-gelmedi demek olum gibi cunku..

Ailedeki bazı densizlerin alaylı lafları, guluşmeleri sinir ediyordu beni. Mesela bir fotoğraf cekimi, densizin biri bağırıyor “Muska sen sığacanmı resme hah hah hah” patla inşallah diyordum kilo alda vereme..
Eşim sevgisini belli eden bir laf edince “hah hah tabi Muska'nın endamı yeter” (pis kahkahalar)..
Cok sevgili elticiğimin boşver sen zayıflayamazsın, versende geri alırsın lafları.
Bu boyle devam etti ve ben dayandım 114lere…

Tarih 26 Şubat 2015 Perşembe, cocukları okuldan aldım akşam ve eşimle buluştuk yolda.. Eve doğru yuruyoruz.. Arkamızda iki genc kız “kadına bak adama bak, karı (aynen bu kelimeydi) duba mubarek, adam manken gibi ah aaah” diye konuştular aralarında..
Eşim (Canım ya)

Eve geldik, yemek yedik

27 Şubat Cuma sabahı (kilom 114,4 cıktı

O gazla kalori kısıtlamasına başladım. Ama ne kısıtlama

98-99 kilo olduğumda kacınılmaz olan oldu kilo vermem durdu burada bir topikte karbonhidrat kısıtlamasını gordum ve bu şekilde beslenmeye başladım ve tabii sevgili 5. takımıma katıldım 96 kilo ile.. Kaptanım @toplight, şirinem @kollontai, @hedef38beden ve mankenimiz @blanche_ea ve diğer arkadaşlarımın tavsiye ve onerileriyle devam etti kilo kaybım. Sonra @candy_candy şekerim geldi vee tabi betuşum @btlbetul, azıcık bir arada olduğum ve hala nasıl oldu acaba diye endişelendiğim guzel yuzlum @dysania ..
@nilsub, @d_mndc, @ebrusonmez, @ycfa, @topraks, vakvakım

Ama bir kişi daha var teşekkur etmek istediğim, benim icin ozel olan, @mefkurem bacım kader arkadaşım ve topiğindeki guzel kalpli kızlar cok kahrımı cektiler coook

Cok zor oldu acıkcası sabretmek, gece ac yatmak, midem kuculurken cektiğim acı.. Bazen yataktan kalkıp mutfakta ekmek arasına gomulmek icin muthiş bir istek duydum kendimi engellemek o kadar zordu ki. Her gece koca bir ekmekten tost yemeden uyumayan sevgili kocacığımda pek yardımcı olmadı doğrusu.

Eşim bana hic kilomla ilgili bir şikayette bulunmadı, hic. Ama şimdi bakışı, konuşması değişti.. Yolda yururken kucuğu alıp onden giderdi, ben tık nefes geriden.. Elimi bırakmıyor artık. Kıskanclık huyu olmayan adam kıskanmaya başladı.. Şaka gibi ya hoşuma gidiyor kıskanması resmen.. En guzelide artık beni kucağına alabiliyor olması. Onunda hoşuna gidiyor herhalde azıcık kızsam tavır yapsam omzuna atıveriyor guldurup yumuşatmak icin. Ruyada gibiyim.

Hepiniz aynaya bakınca kendinizi beğenmeyi ve başardım demeyi hak ediyorsunuz. Başlayın ve pes etmeyin.

Olculerim
_____________114,4________60,3_________fark
Goğus___________122__________88________-34 cm
Bel_____________114__________72________-42 cm
Kalca___________136__________97________-39cm
Ust tek bacak______86__________55________-31 cm
Yardımcı olabilmek adına ornek gunum..
06,15de kalkarım
06,30da yuruyuşe cıkar en az 30dk yururum..
7,45-8,00 gibi
2-3 dl cavdar veya t.buğday/2 yumurta/1 kk peynir ve mutlaka 1 cay kaşığı tatlı(recel vs.)
12,30da yuruyuşe cıkar en az 45 dk yururum
13,30-14,00 gibi
Sebze yemeği/yoğurt
16,30-17,00 gibi
Tavuklu salata veya corba/salata..
18,00 de yuruyuşe cıkar en az 1 saat yururum.
Ve her gun 2,5-3 litre su
Eki Goruntule 1803801 Eki Goruntule 1803800 Eki Goruntule 1803802