gecen hafta televizyonda Canan efendigil karatay (ben bu kadının sozlerine cok inanırım)şoyle demişti;
ara oğun yemeyin kahvaltı yapın kahvaltıdan 3_4 saat sonra yemek yeyin dedi ve 8 den sonra asla bi şey yemeyinki vucudunuz sabaha kadar yağ yakma hormonunu hazırlasın ve gun icinde 8 e kadar yedikleriniz yansın demişdi ve de ara oğun yemeyin vucud ara oğun olarak yağ yakma işlemini hazırlar;eğer ara oğun yerseniz depo yaparsınız dedi.
bende 1hftadır kahvaltıdan sonra aralarda hic bi şey yemiyorum 5 saat sonra akşam yemeği yiyorum (ancak acıkıyorum)en son 5 bucuk da ya da 6 da bitiriyorum yeme işlemini.kek borek puaca ne istersem yiyorum.bu gun tartıldım tam 1 hafta olmuştu tartıda gorunce gozlerime inanamadım tammmm 1kilo 300 gr verdim hatta istediğim herşeyi yiyerek.hic de spor yapmadım.2 kilo 2.5 kilo su ictim.ama icimden gelerek ictim bu suları.
bu konunun editorlerden rica ederek sabit kalmasını rica ediyorum.cunku bunu uygulayan arkadaşların gun gectikce kilo vereceğini ve asla bu kiloları almayacağını biliyorum;artık butun bu gune kadar uyguladığınız butun dietleri unutun.her istediğinizi yiyorsunuz aclık aklınıza gelmiyor inanın.sonrada kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorsunuz.