107 den 80 e
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
31-10-2022, 06:32:40Merhabalaar yeni uye oldum buraya sırf bende sizinle bu sevincimi paylaşabileyim diye okuyordum hep hala da okuyorum diyet başarı oykulerini ve sanırım bende yavaş yavaş başarıyorum cocukluğumdan beri hep cok kiloluydum yaşıtlarımın yanında anormal duruyordum hep ama kilo takıntım yoktu ya da endişelerim kilom fazla diye ta ki 1 sene once tartıda 107 yi gorene kadar cok uzuldum yıkıldım resmen yaşımda cok kucuk sonra Bi spor salonuna yazıldım ama duzenli bir şekilde devam edemedim spor yapmak spor salonuna gitmek zorunda olmak ve spordan sonra daha cok acıkmak beni yıprattı bende uyeliğimi dondurdum gitmedim kendi kendime birşeyler yapabileceğimi duşundum ve bu konuyu annemin arkadaşıyla konuşurken bana Karatay diyetini onerdi ekmek şeker hamur işi Fast food abur cubur dışındaki herşeyi doyana kadar yedim akşam gec saatlerde yememek şartıyla bu şekilde 7 ayda 17 kilo verdim 90 kiloyu korudum farkında olmadan uzun bir sure yeme duzenini oturtmuştum sanırım o yuzden fakat 1,5 ay once karın bolgemin basenlerimin yağlandığını fark ettim tartılmamıştım uzun sure sonra tartıldım ve cıkan sonuc 93 kendi kendime dedim ki neden kendime eziyet edeyim yedikce gencliğime yazık sağlığıma yazık zaten kilolu olunca insan insanlarla iletişim dahi kurmak istemiyor boyle olmaktansa mutlu değilim zaten hic bir zaman neyse kendi kendime sevdiğim şeyleri de katarak Bi diyet programı hazırladım protein ağırlıklı tam 1 ay 15 gunde 13 kilo verdim arkadaşlar vermeyede devam edicem inşallah. Ben dahil tum benim gibi şeyler yaşayıp kilosu yuzunden kotu hisseden herkes zayıflar inşallah okuduğunuz icin teşekkur ederim.