Nerden başlasam bilemedim isterseniz zayıflamaya nasıl karar verdim o konudan başlayalım
aslında şişman hatta obez bir insanın zayıflamak icin o kadar cok nedeni var ki... 32 yaşındayım boyum 165 başlangıc kilom 89.9 du şuanda 69.9 uum

kendimi hic guzel hissetmiyordum. uzerime uygun kıyafet bulamıyordum. artık suslenmek bile istemiyordum. her goren ne kadar şişmişsin diyodu. bi sabah eşime artık zayıf olmak istiyorum lutfen mide ameliyatı olmama izin ver cunku ben cok iradesizim ve yemeyi kesemiyorum diye ağladım.. kıyamam oda hemen o gun araştırmaya başlamış. akşam bana eğer mide ameliyatı olursan 2 hafta sıvı en az 1 ay pure yemek zorundasın dedi. ustune bide 6 ay hamurişi, makarna, pilav vs yasak dedi. şoyle bi duşundum ve ben bunları bu kadar sure yaparsam zaten zayıflarım dedim ve hemen o akşam rejime başladım

artık zayıf bir eş ve zayıf bir anne olmak istiyordum. gidip bi spor salonuna yazıldım haftanın 3 gunu 1 saat pilates yaptım. hala devam ediyorum. ramazana kadar devam edip sonrasında evde pilates yapmaya başlıcam.
diyetleri araştırdım ve en iyisinin karatay olduğuna karar verdim. haa şunuda soyleyeyim karatay diyetini tam anlamıyla yapmıyorum.
Gunde 2 oğun yiyorum akşam 7den sonra bişe yemiyorum. ekmeği, hamurişini, tatlıyı, makarnayı, pilavı ve abur cuburu şimdilik hayatımdan cıkardım. istediğim kiloya ulaşınca kendime arada kacamak yapıcağıma dair soz verdim

Eğer bana katılmak isteyen olursa kapım sonuna kadar acık